kozan.gr: Aντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρος: “Ο παλαιός οικισμός της ΔΕΗ μεταξύ Ιμέρων και φράγματος Πολυφύτου αποτελεί ένα από τα “στοιχήματα” της νέας Περιφερειακής Αρχής για την αξιοποίησή του” (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2024
21:35
Σε ανάρτησή του στο facebook, δημοσιεύοντας και σχετικό βίντεο, Aντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρος σημειώνει: “Ο παλαιός οικισμός της ΔΕΗ μεταξύ Ιμέρων και φράγματος Πολυφύτου, στο πιο προνομιακό σημείο της παραλίμνιας ζώνης της λίμνης Πολυφύτου και με νότιο προσανατολισμό. Ένα από τα “στοιχήματα” της νέας Περιφερειακής Αρχής αποτελεί η αξιοποίηση του”.

16 σχόλια

  • Για να πάς προς τα ιμερα περνάς από το αεροδρόμιο η προηγούμενη σου έχουν κάποιες μελέτες έτοιμες ρίξτε μια ματιά και διάλεξε μια και ξεκίνησε κάτι που μπορείς να κάνεις

  • Μπορεί να πάει να στεγαστεί το γραφείο του ο περιφερειάρχης εκεί μαζί με το δικό σας και από εκεί να σχεδιάσετε το αύριο τής Δυτικής Μακεδονίας

    • Βιάζεσαι. Ακόμα βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο και ανακυκλώνουν τις συναντήσεις και τα δελτία τύπου.Πολλα τα στοιχήματα της ήδη ανυπαρκτης περιφερειακης αρχης

      • σιγά βρε άνθρωπε ούτε μήνα δεν έχουν που ανέλαβαν και χαρακτήρισες την αρχή ήδη ανύπαρκτη…..βιάζεσαι και έχεις πόνο μεγάλο

  • Ναι. Βρήκαν λύσεις σε όλα τα άλλα προβλήματα της περιφέρειας και τώρα ο γκοβεδαροςθα αρχίσει την ανέγερση 5αστερων ξενοδοχείων στον οικισμό . Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από τους καινούργιους.

    • Παντως οι παλιοι απετυχαν και τους στειλαμε σπιτι,πονατε και κανει μπαμ,δεν πειραζει θα σας περασει ανυπαρκτοι κασαπιδικοι.

  • ΚΡΙΜΑ.. ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ …ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ …ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΑΣΜΟΣ…ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ …ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ…!!!

    ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ …ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ …ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ …

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ , ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΠΟΛΙΤΕΣ , ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ….!!!

  • Επιτέλους, κάτι αρχίζει να αλλάζει στην Περιφέρεια. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και οι Δήμοι της περιοχής. Τόσο αυτό το εκπληκτικό σημείο όσο και το Πλατανόδασος Ρυμνίου πρέπει να αξιιοποιηθούν. Να αρχίσει να φεύγει η μούχλα που είχε σκεπάσει Περιφέρεια και Δήμους.

  • Εκτιμώ ότι όποιος ποντάρει στην υπερ της νέας Π.Α. θα πάει κουβά. Ιδιοκτήτης είναι η ΔΕΗ τόσο του οικισμού όσο και της όλης της έκτασης που καταλαμβάνουν οι όχθες δεξιά και αριστερά της λίμνης.
    Όπερ το ποντάρισμα νικητή πάει προς τη ΔΕΗ.

  • Ρε μεγάλε σε στηρίξαμε γιατί διαβάζαμε τις δημοσιεύσεις σου στο φβ που ξεχείλιζαν από λογική (κυριολεκτικά το εννοώ, όχι ειρωνικά)/
    Τώρα τι είναι αυτά; Σε παρακαλώ ασχολείσου με εφικτά πράγματα και πως θα μείνει κόσμος στον νομό γιατί όλοι την κοπανάνε από το καράβι που βουλιάζει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.