Καταγγελία απο εργαζόμενο του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου για επιθέσεις σκυλιων

31 Ιανουαρίου 2024
10:46

 

Καθημερινός ειναι ο φοβος πλεον, οπως καθημερινές ειναι και οι επιθέσεις σκυλιών που έχουν εγκατασταθεί στην πύλη, και οχι μονο, του Αης Αγ. Δημητριου. Ορμανε, δαγκωνουν, εχουν κανει αγελες και δυστυχώς σκεφτομαστε ακομα και το πως θα περασουμε την πυλη για να παμε να βγαλουμε το μεροκαματο!Ολοι δηλωνουν αναρμοδιοι, η διοικηση ετσι κι αλλιως μπαινει με τα αυτοκίνητα μεσα, οποτε το προβλημα ειναι των κοινων θνητων απλων υπαλλήλων, 8μηνητων, εργολαβικων, καθαριστριων κλπ και περιμενουμε μονο ποτε θα γινει η επομενη επιθεση ή και κατι χειρότερο..

Πρεπει να γινει κατι ΑΜΕΣΑ! Δεν ειναι δυνατόν να φοβομαστε να περασουμε την πυλη για να παμε να δουλέψουμε!

11 σχόλια

  • Αιντε ρε κρυωναρε, ταισε τα λιγο, τόσες παραδες παίρνεις, θα σε φυλάγουν κιολας μετά, τσάμπα φύλακες θα έχεις….. ουρδα α ούρδα…..

  • Από τότε που ανακοίνωσαν το κλείσιμο των σταθμών έχει αφεθεί στην τύχη του το εργοστάσιο. Πλήρης απαξίωση, σκουπιδαριό και σκυλιά παντού. Αυτά παλιά δεν υπήρχαν

  • Ναι. Ποιοι κατάντησαν το μέρος νεκροταφείο αδέσποτων ψυχών; Ποιοι δεν τα στειρωνουν κυρίως; Ποιοι τα σουτάρουν από το διαμέρισμα,όταν τα βαρεθουν,αφού έκαναν το κομμάτι τους ως “φιλοζωοι” (και προσοχή στα εισαγωγικά). Ποιοι τρέχουν να τα ταισουν στοιχειωδως, να τα περιθάλψουν από ψωριασεις, τσιμπούρια, καλαζαρ; Εμείς οι εθελοντές ; Τι προτείνετε λοιπόν; Να βαράμε το σαμάρι να ακούσει ο γάιδαρος; Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τις 30 και πάνω φολες εκει το φθινόπωρο ; Ποιοι ανεγκεφαλοι νομίζουν ότι με τις φολες θα λύσουν το πρόβλημα,όταν δεν κλείσουν οι πηγές/πληγές; Απλά για να ικανοποιηθεί ο σαδισμός τους να βλέπουν να ψοφα βασανιστικά μια άμοιρη ψυχή;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ.ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕς ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΟΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ : ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΔΕΙΛΑ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΚΡΑΤΟΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ)

    • Μιλάμε για επιθετικές ομάδες σκυλιών χωρίς να τα πειράζεις είναι έτοιμα να σε κάνουν κομμάτια με τα δόντια κ όχι με τα μάτια τους …

      • Βίντεο,βίντεο , αποδείξεις. Ο καθένας μπορεί να γράψει ο,τι θέλει. Οποιαδήποτε σκυλιά τα αγριεψεις,θα σε αγριεψουν. Αυτά τα δυστυχα εκεί λίγη αγάπη θέλουν μόνο,πάτε να το διαπιστώσετε σας παρακαλώ.

        • άσε ρε Γιώργο το παραμύθι των αρρώστων ότι αν δεν τα αγριέψεις σε αγριεύουν, έχουν κάνει επιθέσεις σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους χωρίς λόγο…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι