kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Άρεσε, επί της ουσίας, όπως αποδεικνύεται, η δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης

1 Φεβρουαρίου 2024
11:36

Κρίνοντας από το χθεσινό χειροκρότημα στην κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου Κοζάνης  στη βιβλιοθήκη αλλά κι από τa “likes” που έλαβε η συγκεκριμένη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα  του εν λόγω φορέα στο facebook, αποδεικνύεται πως άρεσε η δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης  δίνοντας έμφαση στ’ ότι: “Δεν υπάρχουν για μένα ούτε εργαζόμενοι του Μαλούτα, ούτε του Ιωαννίδη και σε καμία περίπτωση δε θέλω να δημιουργήσω εργαζόμενους του Κοκκαλιάρη”. Το γεγονός ότι στη δήλωσή του δεν υπήρχε αναφορά μόνο σε Μαλούτα & Ιωαννίδη αλλά  τ’ ότι επισήμανε ότι σε καμία περίπτωση δε θέλει να δημιουργήσει εργαζόμενους  Κοκκαλιάρη (μένει να το δούμε και στην πράξη) είναι εκείνο το σημείο που φαίνεται ότι κέρδισε τις εντυπώσεις.  Ωστόσο η αναφορά του σε “¨παρεούλες” (όχι ότι δεν υπάρχουν) και τα υπόλοιπα που είπε στη συνέχεια θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Αρκούσε το πρώτο μέρος της δήλωσης για να στηρίξει το πνεύμα και την ουσία των προθέσεών του.

Η Χύτρα

 

10 σχόλια

  • Ο σύλλογος δημοτικών υπαλλήλων θα βγάλει κάποια ανακοίνωση για την προσβλητική αναφορά του δημάρχου?
    Γιατί άλλο πράγμα η προσωπική επιλογή του καθένα να την εκφράσει στις κάλπες και άλλο πράγμα να χρεώνει υπαλλήλους, σε προηγούμενους δημάρχους.
    Άστοχη πέρα για πέρα τοποθέτηση. Οι υπάλληλοι του δήμου δεν ανήκουν σε κανέναν δήμαρχο, αλλά καλούνται να υπηρετούν τους δημότες; της πόλης.

    • Την αληθεια ειπε ποαπαγαλακι. Και ξερεις πως θα αποδειχτει. οτι ο συλλογος δεν θα βγαλει καμια ανακοινωση επισημη. εδω θα εισαι και θα το δεις.

      • Επισημη απαντηση λεμε αδερφε οχι μονομερως μια δηλωση της προεδρου. ανακοινωση οπως αυτες που βγαινουν και συνυπογραφουν ολα τα μελη του Συλλογου. Ας ελπισουμε να μεριμνησει ο συλλογος να βγαλει μια ανακοινωση να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος

  • Έχει αποδείξεις ο Δήμαρχος ότι συμβαίνει και συνέβαινε κάτι τέτοιο;
    Αν ναι όλα καλά αν οχι όμως,αυτό κάπως αλλιώς ονομάζεται
    Περιμένουμε τις αποδειξεις

  • Από που φαίνεται ότι άρεσε; ποιο είναι τι μέτρο σύγκρισης; κάποιο επιχείρημα δεν βλεπω. Ε χύτρα τις επιθυμίες σου μην τις βάζεις σαν αξίωμα.

  • Μια βόλτα σήμερα στους χώρους εργασίας του δήμου θα αντιλαμβανοταν κανεις αν άρεσε η όχι.

    Μάλλον ήταν πολύ αρνητικα τα όσα συζητάν όλοι σήμερα.

    Κατα τα αλλά όλα καλά..γιατί άλλοι ξεχωρίζουν τους υπαλλήλους σήμερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.