kozan.gr: Ώρα 12:05 μ.μ.: Αγρότες, με περισσότερα από 100 τρακτέρ, πραγματοποιήσαν μηχανοκίνητη πορεία στην πόλη της Πτολεμαΐδας με τελικό προορισμό το Δημαρχείο Εορδαίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

1 Φεβρουαρίου 2024
12:24

Αγρότες από το Βέρμιο και το μπλόκο στον κόμβο των Κοίλων Κοζάνης  πραγματοποιήσαν μηχανοκίνητη πορεία στην πόλη της Πτολεμαΐδας με τελικό προορισμό το Δημαρχείο Εορδαίας για να επιδώσουν τα αιτήματα τους στον Δήμαρχο Π Πλακεντά.

 

6 σχόλια

    • Τον ξέρεις καλά βλέπω και συ τον μποζα…και γιατί να τα παρατήσουμε; είναι το μόνο επάγγελμα μετά τα καταστήματα που επενδύει στη δουλειά αυτή….έτσι εύκολα θεωρείς πως μπορούμε να τα παρατησουμε;

      • Και βεβαια τον ξερω τον μποζα οχι απ την αγροτια. Αν θελετε να αποσδωσουν καρπους τα αιτηματα σας απειλειστε με ανρνηση καλλιεργειας για ενα χρονο. Οχι με πορεια μεσα απ την πολη. Ενα ασθενοφορο αν ηθελε να περασει τι θα γινοταν;

        • Δεν έχεις καταλάβει αγαπητέ πατριώτη πως αν αρνηθούμε εμείς να καλλιεργησουμε για ένα χρόνο εσύ και τα παιδιά σου θα πεινασετε και λόγω ελλείψεις προϊόντων αλλα και λογω ακρίβειας γιατι θα υπάρχουν μόνο εισαγωγές, ετσι θα εναντιωθεις περισσότερο προς το πρόσωπό μας….ο στόχος μας δεν είναι να ταλαιπωρησουμε τον κόσμο…στόχος μας είναι όλος ο κόσμος να έχει να τρώει με το μικρότερο κόστος και για μας αλλά κυρίως για τους συμπατριώτες μας…δεν νοείται να καταλάβετε ότι ο πρωτογενής τομέας είναι ο βασικός, ζωτικής σημασίας πρωταρχικός τομέας για όλους!!!!

          • Εγω πηρα την οικογενεια μου και φυγαμε ευτυχως και γλιτωσαμε απο την παραμυθενια χωρα. Αν καθομουν εκει θα πεινουσα. Τωρα πιστεψε με ζω με αξιοπρεπεια. Σε λιγο τη γη σας θα τη καλλιεργουν μεταναστες.

  • Ο αγρότης σέβεται όλα τα επαγγέλματα … το καλύτερο θα ήταν να είμαστε όλοι μαζί για κάτι καλύτερο . Και να μην υποτιμάμε τον πρωτογενή τομέα που κυριαρχεί σε αυτήν την χώρα !!!
    Οποίος δεν γνωρίζει ας κάτσει να διαβάσει τι θα συμβεί αν αφανιστεί ο Πρωτογενής τομέας.
    Και όσο για το αν υπήρχε κάποιο θέμα υγείας μην ανησυχείτε ο αγρότης πρώτος θα βοηθούσε και το σημαντικότερο ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ! Υπήρχε αστυνομία και οποιοδήποτε αρμόδιος για τα ανάλογα θέματα . ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι