Μάρας Ζήσης-Δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης, κατά της Δημοτικής Αρχης Κοκκαλιάρη: “Mε ενόχλησε ιδιαίτερα…”

1 Φεβρουαρίου 2024
14:14

Σε ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, από το συνδυασμό της “Ενότητας”, Ζ. Μάρας αναφέρει:

Έκλεισε ο πρώτος μήνας της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου και η δημοτική αρχή έδωσε ήδη αρκετές αφορμές για να της ασκήσει κανείς κριτική. Περίοδο χάριτος δικαιούται ο καθένας, ιδιαίτερα αν δεν έχει εμπειρία στην διοίκηση.
Η προχθεσινή,όμως,συνεδρίαση για την αύξηση των δημοτικών τελών κατά 6% ανέδειξε μια τακτική αιμοδιψίας από μέλη της νέας δημοτικής αρχής ,η οποία με ενόχλησε ιδιαίτερα!
Στο πλαίσιο μία επικοινωνιακής πλεύσης(δεν θα πω ακόμη πλάνης),από τη μια πλευρά παρουσιάζουν τις υπογραφές νέων συμβάσεων σε έργα της διοίκησης Μαλούτα ως κατορθώματά τους και από την άλλη σε θέματα που πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες και να δώσουν λύσεις ,προκλητικά μηδενίζοντας τα πάντα, λένε πως παρέλαβαν καμμένη γη!
Το κερασάκι στην τούρτα,βέβαια,αποτέλεσε η αναφορά του νυν δημάρχου στην κοπή πίτας των δημοτικών υπαλλήλων, για υπαλλήλους των προηγούμενων δημάρχων(κ.κ.Μαλούτα και Ιωαννίδη)…
Μια απίστευτα διχαστική και προσβλητική δήλωση τόσο για το προσωπικό, όσο και για τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Κοζάνης!
Στα 4 χρόνια της παρουσίας μου σε θέση ευθύνης ως μέλος της διοίκησης Μαλουτα ουδέποτε είχα δυσκολία στην συνεργασία με υπηρεσιακούς επειδή άνηκαν στο 《στρατόπεδο Α’ ,Β’ ή Γ’ 》…
Το 《διαίρει και βασίλευε》που τακτικά εφάρμοσαν προεκλογικά κάποιοι πάνε να το μετατρέψουν σε《διαίρει και διοίκησε》!
Κύριοι οι εκλογές έφυγαν διοικείτε πια,κι εμείς καλούμαστε να σας το θυμίζουμε!

13 σχόλια

  • Aρε γιαννη ποσο τους πονας τους προηγουμενους και τα γνωστά παπαγαλακια της περιοχης. σε ενα μηνα βρηκαν φοβερα πραγματα να σου προσαψουν. γελανε και τα μπρικια. αχχαχαχα. αναψε τους μια λαμπαδα γιαννη το Πασχα γιατι τετοια δωρα ουτε ο αγιος βασιλης.

  • Ο πιο ανύπαρκτος πρόεδρος ΟΑΠΝ που πέρασε από το δήμο Κοζάνης. Στην θέση σας Κ.Μαρα θα έκανα αυτοκριτική γιατί δεν σας ψήφισε ο κοσμος να βρω τα λάθη κι να τα τι εθίσω και όχι ν κάνω κριτική στην νέα δημοτική αρχή που είναι ένα μήνα στο τιμόνι. Κλείνοντας θα σας ρωτήσω μήπως όλα αυτά που αναφέρατε γίνανε εξαιτίας της προηγούμενης αρχής και είχε τον δήμο στον αυτόματο πιλότο και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε;;;

  • Καλά είναι εκεί στην παράταξη Μαλουτα το λιγότερο που μπορούν να κάνουν να μην μιλάτε. Όπως λέει και μια παροιμία στου “κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκηνή”

  • Το μπάχαλο που λέγεται σύστημα Μαλουτα και τον προηγούμενων να το καταλάβετε καλά όλοι σας τέλος αλλάζουμε σελίδα… Τι δεν καταλαβαίνετε τέλος τα δικά μας και δικά σας… Ο λαός δεν ξέχνα!!!!!!!

  • Κρατιστον του λαλειν το σιγαν
    Μην εκτιθεσθε με δηλώσεις όπως είχατε εκτεθεί τόσα χρόνια με την ανύπαρκτη διοίκηση

  • Πολύ ευαίσθητος είστε κ .Μάρα ..για ρωτήστε και τον κόσμο της Κοζάνης να σας πουν την γνώμη τους για εσάς και τον συνδυασμό σας

  • Γιατί διαστρεβλώνεται και συ και η άλλη δημοσιογραφαρα αυτά που είπε ο κοκαλιαρης για τους εργαζόμενους;μαλουτας με Ιωαννίδη συναγωνίζονται για το ποιος ήταν ο πιο ανεπαρκής και ανίκανος δήμαρχος.οσο για τον νυν θα τον δούμε κι αυτόν κι αν δεν κάνει κι αυτός σπίτι του.μην ονειρεύεσται. όμως οι μαλουτικοι επιστροφή στο Δημαρχείο .για το χάλι των κοιμητηρίων έχεις να πεις κάτι;

  • Τι προβλημα να εχς Μαρα, αφου δεν εκανες τιποτα, περασες και δεν ακουμπσης, ουτε σι ξερ καν κανας. Απουσιαζες πως να εχς προβλημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι