kozan.gr: Σοβαρότατες καταγγελίες της Ταξικής Ενότητας για τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου: “Στον τρίχρονο οικονομικό απολογισμό που πέρασε, για το έτος 2021 , που ήταν χρόνος, που ο μισός ήταν μέσα στην πανδημία, εμφανίζονται για έξοδα κίνησης και διαμονής ένα ποσό που αγγίζει τις 30.000 ευρώ. Αλήθεια, ποια ήταν αυτή η δραστηριότητα του Προεδρείου μέσα σε χρονιά πανδημίας που στοίχισε τόσο; Κι ορισμένοι απ’ αυτούς χρηματοδοτούνται για κινήσεις κι από τον Σπάρτακο κι από την ΓΕΝΟΠ” (Βίντεο)

1 Φεβρουαρίου 2024
17:43

Η παράταξη  της Ταξικής Ενότητας στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης παραχώρησε  συνέντευξη τύπου  το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου  με αφορμή το 37ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου  στο Event Plaza στα Πετρανά Κοζάνης.. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νόντας Στολτίδης: Στον τρίχρονο οικονομικό απολογισμό που πέρασε για το έτος 2021 , που ήταν χρόνος, που ο μισός ήταν μέσα στην πανδημία, εμφανίζονται για έξοδα κίνησης και διαμονής ένα ποσό που αγγίζει τις 30.000 ευρώ. Αλήθεια, ποια ήταν αυτή η δραστηριότητα του Προεδρείου μέσα σε χρονιά πανδημίας που στοίχισε τόσο; Κι ορισμένοι απ’ αυτούς χρηματοδοτούνται για κινήσεις κι από τον Σπάρτακο κι από την ΓΕΝΟΠ”. Ο εκπρόσωπος της Ταξικής Ενότητας ανέφερε επίσης πως: “ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ έχουν μετατρέψει το Εργατικό Κέντρο σ’ ένα παραμάγαζο της κυβέρνησης και των εργοδοτών”, ενώ αναφέρθηκε με παραδείγματα και σε σωματεία τόσο της ΔΑΚΕ όσο και της ΠΑΣΚΕ τα οποία χαρακτήρισε “διάττοντες αστέρες”, με διάτρητες οι διαδικασίες.

 

 

2 σχόλια

  • Σ αυτές τις περιπτώσεις γίνεται καταγγελία εκεί που πρέπει
    Κάντε το.
    Τι και ποιος σας εμποδίζει;
    Στην διαφορετική περίπτωση θα σας θεωρούμε λασπολόγους.
    Πάντα η κοινή γνώμη, οι ενεργοί πολίτες, ήθελαν εφαρμογή του πόθεν έσχες στους συνδικαλιστές.
    Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.