kozan.gr: Δηλώσεις επικεφαλής παρατάξεων περιφερειακού συμβουλίου για το θέμα συζήτησης “Ο Αγροτικός Τομέας της Δυτικής Μακεδονίας μπροστά σε Προκλήσεις”, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών – H δήλωση του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Π. Χαρούμενου και βουλευτή Π. Κουκουλόπουλου (Βίντεο) – Φωτογραφίες από τους παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση

1 Φεβρουαρίου 2024
18:37

 

Δηλώσεις επικεφαλής παρατάξεων περιφερειακού συμβουλίου για το θέμα συζήτησης “Ο Αγροτικός Τομέας της Δυτικής Μακεδονίας μπροστά σε Προκλήσεις”, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών. H δήλωση του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Π. Χαρούμενου και του βουλευτή Π. Κουκουλόπουλου.


 

 

 

8 σχόλια

  • ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ 2001 ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΩΤΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ?…ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ? Η ΕΙΣΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ

    • Η ΔΕΗ τότε ήταν δημόσια και εξυπηρετούσε κοινωφελή σκοπό! Και με νόμο κατοχυρωνότανε βα επιστρέψει χωράφια και δάση! Πετάς τη μπάλα στην εξέδρα για να μην ακουστεί η αλήθεια παπαγαλάκι. Ότι το ρεύμα έγινε πανάκριβο και απο τη γη των ορυχείων κερδίζουν οι Γερμανοί με τα φωτοβολταϊκά τους. Οι προτάσεις που καναν μάλλον πονάνε κάποιους

  • Για άλλη μια φορά οι αγρότες μοιρασμένοι, αντί να έχουν μία φωνή. Παίρνουν το λόγο ένας ένας σε ατέλειωτους μονολόγους και στο τέλος συμπέρασμα δε βγαίνει. Κάποιοι μάλιστα εκμεταλλεύονται τέτοιες περιστάσεις για προσωπική προβολή και πολιτική ανέλιξη. Ποιό θα ήταν το σωστό; Αυτό που γίνεται στη Γαλλία. Κάνουν συμβούλιο, αποφασίζουν και ορίζουν έναν μόνο εκπρόσωπο να μιλήσει εκ μέρους όλων. Και έτσι ούτε χάνεται η μπάλα, ούτε γίνεται αυτό το μπάχαλο με τον καθένα το μακρύ του και το κοντό του.

    • Και μετά παίρνει το λόγο ο καθένας να πει τη γνώμη του για να φανεί και να δικαιολογήσει το λόγο ύπαρξης του μέχρι να τους στείλουν όλους για ύπνο. Γνωστό το κόλπο!

  • Αμανατιδης:Είμαστε στο πλευρό των αγροτών….
    Πως είσαι στο πλευρό των αγροτών,τη στιγμή που καταπατησατε ,καταστρέψετε χιλιάδες στρέμματα βιοτόπων και βοσκοτοπων στον βωμό των απε;Πως εισαι στο πλευρό των αγροτών όταν δεσμευετε γόνιμες γάτες για φωτοβολταικα; Πως εισαι στο πλευρό των αγροτών όταν το πετρέλαιο έχει 30και 40% πάνω από τις άλλες βαλκανικές χωρες;Πως εισαι στο πλευρό των αγροτών όταν υπάρχουν ημιτελή αρδευτικα έργα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρως όφελος των αγροτων;Πως εισαι στο πλευρό των αγροτών όταν δεν υπάρχει οδικό δίκτυο για γρήγορη μεταφορά προιοντων;Όλα τα παραπάνω είναι προβλήματα που προέκυψαν εδώ και καιρό και που εσύ ως βουλευτής υπογραφές και συμφωνούσε με το “αφεντικό σου!!! Στο ξαναλέω δεν είμαστε ούτε αφελείς ούτε χρυσόψαρα!!

    • Το αστείο είναι ότι το παίζει Πόντιος Πιλάτος, λες και μόλις προσγειώθηκε με αλεξίπτωτο και δε φέρει καμία ευθύνη για τα προηγούμενα χρόνια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.