Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κωνσταντίνου Σπανούδη στον Περιφερειάρχη

2 Φεβρουαρίου 2024
12:47

  

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 ο νέος Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπανούδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα θεσμικά, αλλά και ζητήματα τα οποία άπτονται της ασφάλειας των πολιτών. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών και την αναβάθμιση των υποδομών της με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στέκεται αρωγός σε ότι αφορά στις παρεμβάσεις που γίνονται στα κτίρια της Σχολής Αστυφυλάκων με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της, η οποία παράλληλα αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για την οικονομία της Π.Ε. Γρεβενών.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.