kozan.gr: Την ανεγειρόμενη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χαρίσιος Γκοβεδάρος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνο Βύζα και την επιβλέπουσα υπηρεσία της Π.Ε. Κοζάνης (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2024
00:56

 

Την ανεγειρόμενη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χαρίσιος Γκοβεδάρος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνο Βύζα και την επιβλέπουσα υπηρεσία της Π.Ε. Κοζάνης.

 

8 σχόλια

  • Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται ασθενείς. Ορισμένες φορές ο θόρυβος απο την κάθε είδους εργασία από την ανέγερση της νέας πτέρυγας είναι ανυπόφορος.

    • Ο Κασαπίδης θα μείνει για τιην άσφαλτο στις μάντρες. Πενήντα εκατομμύρια για τα μαντριά. Αν αντέξουν κάνα χρόνο καλά θα είναι.

  • Σιγά το έργο, αυτό που θα γίνει από τη μελέτη που είχε καταθέσει ο Μαλούτας και πάθανε την πλάκα τους στο υπουργείο, θα είναι ένα ακόμα θαύμα της κατασκευαστικής.

  • Η κακοτεχνία στα χτισίματα από μακριά φαίνεται. Εσύ που είσαι μηχανικός δεν τα είδες?Άσε οι όψεις και ο όγκος που έφτασε μέχρι το δρόμο.

  • Μπορεί να μη σσς αρέσει , αλλά δυστυχώς κανέναν από τους πολιτικούς της περιοχή μας δεν δικαιούσται να διαφημίζετε. Το νοσοκομείο οφείλεται αποκλειστικά στο δίδυμο “ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ-ΚΙΚΙΛΙΑΣ”. Ολοι οι υπόλοιποι ήταν ‘τάξιματα” και “προτάσεις”. Και αν θέλετε εχαρίστως να σας τα υπενθυμίσω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.