Δυναμική η παρουσία και φέτος – με την συμμετοχή της για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης Agrotica – της Εταιρείας Ελαστικών Αυτοκινήτων Prassos, με έδρα τα Σέρβια

4 Φεβρουαρίου 2024
14:17
Κανένα σχόλιο

Δυναμική η παρουσία και φέτος – με την συμμετοχή της για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης Agrotica – της Εταιρίας Ελαστικών Αυτοκινήτων Prassos. Στο περίπτερο 11 με την προσεγμένη λιτότητα αλλά υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, παλιοί και νέοι πελάτες, καθώς και ενδιαφερόμενοι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν εγκάρδια και να πάρουν αναλυτικές πληροφορίες από το προσωπικό της εταιρίας. Η αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα δοκιμασμένων Brands ελαστικών φορτηγών και βαρέων οχημάτων και συγκεκριμένα RoadX, Evergreen & Dynamaxx καθιέρωσαν την εταιρία Prassos ως αναφορά όχι μόνο στη Δυτική Μακεδονία που είναι η έδρα της Εταιρίας αλλά σε όλη την Ελλάδα. Η έκθεση Agrotica, όντως με μεγάλη επιτυχία, κλείνει σήμερα Κυριακή βράδυ τις πύλες της. Από την Δευτέρα ωστόσο η ζωή συνεχίζει να «αυτοκινείται» στις μεταφορές, στο εμπόριο, στις εργολαβίες και στα εργοτάξια, στις μετακινήσεις των απλών ιδιωτών και εργαζομένων. Η Εταιρία Prassos, με την ευρεία γκάμα ελαστικών κάθε τύπου που διαθέτει, τη δοκιμασμένη ποιότητα τους, τη συνέπεια στην άμεση εξυπηρέτηση και την εντιμότητα στις τιμές, έδωσε και φέτος τα διαπιστευτήρια της στην Agrotica και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας, στο χώρο των ελαστικών.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.