30 θέσεις δίμηνα στο ΛΚΔΜ – Αιτήσεις μέχρι 14/2

4 Φεβρουαρίου 2024
17:09

30 θέσεις δίμηνα στο ΛΚΔΜ. Αιτήσεις μέχρι 14/2

 

2 σχόλια

    • Καποτε πρεπει να δουλεψουν και οι Πτολεμαιδιωτες η γενικα οσοι δεν εχουν μπει ποτε για να κανουν ενα 8μηνο , αρκετα χορτασε μαμα ΔΕΗ Η Μαυροπηγη ο Κομανος το Προαστιο κλπ…με το αφηγημα των πληττομενων χωριων…οπως και απο Κοζανη μερια..!! Και η Πτολεμαιδα που ουσιαστικα ειναι δικα της εργοστασια στη απ εξω! Οχι ρε μαγκα…να εχω παρει 3 πτυχια και να εχω τις γνωσεις να μπω και να μην με παιρνουν γιατι δεν ειμαι απο πληττομενο χωριο και οι αλλοι να περνανε με ενα απλο τηλεφωνακι στο καθε πολιτικο τους βυσμα , που ολως τυχαιως ειναι και χρωματος μπλε πλεον ως επι το πλειστον. Δε παει ετσι!

      Καποτε πρεπει να τελειωσει αυτο το παραμυθι… τα πληττομενα χωρια εχουν επιδοτηθει εδω και πολλα χρονια με αποζημιωσεις των αποζημιωσεων και εχουνε μπει απειρες φορες για δουλεια οι ιδιοι και οι ιδιοι
      εμεις τι θα κανουμε δηλαδη θα βαραμε μυγες? η θα περιμενουμε να μας συντηρουν οι γεροι μας?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι