kozan.gr: O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Αθανάσιος Μαραμής για την τυχαία συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη πάνω στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2024
19:15
Κανένα σχόλιο

 

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Αθανάσιος Μαραμής για την τυχαία συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη πάνω στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Τυχαία συνάντηση σήμερα με τον κύριο Στέφανο Κασσελάκη στη γέφυρα μας. Φυσικά δεν άφησα την ευκαιρία για γνωριμία και συζήτηση για πολλά θέματα της περιοχής μας και τα προβλήματα της απολιγνιτοποίησης . Ενθουσιασμένος από την ομορφιά του τόπου μας όπως ανέφερε ο ίδιος, άκουσε ότι του είπα για την περιοχή μας με πολύ ενδιαφέρον! Φιλικός και συζητήσιμος”!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.