kozan.gr: Κοζάνη: Η κεντρική βραδινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, παρουσία φίλων και μελών του κόμματος – Τα εκτός κειμένου σχόλια κι ο χαλαρός διάλογος με το κοινό, αναφορές στη βίαιη απολιγνιτοποίηση και κριτική στην κυβέρνηση, τo χωροταξικό για τις ΑΠΕ, κι η έκπληξη, με την Καλλιόπη Βέττα να τραγουδά στο τέλος (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2024
21:15

Η κεντρική βραδινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, παρουσία φίλων και μελών του κόμματος. Τα εκτός κειμένου σχόλια κι ο χαλαρός διάλογος με το κοινό, αναφορές στη βίαιη απολιγνιτοποίηση και κριτική στην κυβέρνηση, τo χωροταξικό για τις ΑΠΕ, κι η έκπληξη, με την Καλλιόπη Βέττα να τραγουδά στο τέλος.

Η έκπληξη με το τραγούδι από την Καλλιόπη Βέττα

 

 

6 σχόλια

  • Ζήτημα ἀναγνωρίσεως ἀλβανικῆς μειονότητος στήν Ἑλλάδα στό μέλλον ἀνοίγει μέ τήν πρότασή του γιά τήν διδασκαλία τῆς ἀλβανικῆς στά σχολεῖα ὁ Πρόεδρος τοῦ ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης! – Γιά νά κερδίσει ψήφους ἀπό τούς πολιτογραφηθέντες – Οὔτε ἡ κυβέρνησις Ράμα ἤγειρε τέτοιο θέμα ἕως τώρα Breaknews ΙΑΝ 2024

  • Οι Έλληνες μετανάστες σε όποια χώρα και αν βρίσκονται ζητάνε το κράτος που τους “φιλοξενεί” και από το ελληνικό κράτος την ίδρυση ελληνικών σχολείων για τα παιδιά τους. Οι Αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα γιατί να μην έχουν αυτό δικαίωμα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.