ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Έναρξη νέου τμήματος Πληροφορικής – Απόκτηση μοριοδοτούμενου πτυχίου

5 Φεβρουαρίου 2024
10:55
Κανένα σχόλιο
Έναρξη νέου τμήματος Πληροφορικής 7.2.2024 με σκοπό την απόκτηση αναγνωρισμένου από ΑΣΕΠ Πιστοποιητικού.
Ταχύρρυθμα δια ζώσης μαθήματα 3/6 ενοτήτων

🔵  Αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ πτυχίο
🔵  Εύκολα, γρήγορα & Οικονομικά!
🔵  Έναρξη 7.2.2024

Μαθήματα : Δευτέρα & Τετάρτη 17:00 – 20:00 

To ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης υλοποιεί πρόγραμμα ταχύρρυθμης κατάρτισης βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής βασισμένο στο λογισμικό του MS Office 2010 που οδηγούν στην απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον ΕΟΠΠΕΠ πιστοποιητικού VELLUM DIPLOMA in IT SKILLS, το οποίο πληροί τα κριτήρια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1263τΒ/2014) και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έγκαιρα πιστοποιητικά Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής για τις προκηρύξεις δημοσίων οργανισμών και ΑΣΕΠ.

Το πιστοποιητικό εκδίδεται ως δίπλωμα τριών ή έξι ενοτήτων ή μεμονωμένο πιστοποιητικό εφόσον ο υποψήφιος το επιθυμεί.

Διάρκεια Σεμιναρίου : 28 ώρες (προετοιμασία 3 ενοτήτων) 1 μήνας
56 ώρες (προετοιμασία 6 ενοτήτων) 2 μήνες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.