Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης

5 Φεβρουαρίου 2024
15:09

Τη Δευτέρα 05-02-2024 η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινα Παπαδοπούλου, και ο Δήμαρχος Κοζάνης, Ιωάννης Κοκκαλιάρης, είχαν συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Δημάρχου, στην οποία συμμετείχαν και η Αντιδήμαρχος τουρισμού,  Πολεοδομίας και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Κυριακή Χατζημανώλη – Φουρκιώτη, καθώς και η Υπεύθυνη Προώθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, Ευαγγελία Τριανταφύλλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας των δύο φορέων στο πλαίσιο της εκπόνησης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας καθώς και η εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν το κτηριολογικό των σχολικών μονάδων. Εξετάστηκε εξάλλου η διεύρυνση της ήδη άριστης συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και του Δήμου Κοζάνης μέσω της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας με αξιοποίηση του Πόλου Καινοτομίας Κοζάνης και έμφαση στην αμοιβαία υποστήριξη των δύο μερών σε όλους τους τομείς, μέσω εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών, ερευνητικών και αναπτυξιακών δράσεων στον Δήμο Κοζάνης.

H Αναπληρώτρια

Περιφερειακή Διευθύντρια

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ. φ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.