kozan.gr: Ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δ. Μακεδονίας

5 Φεβρουαρίου 2024
20:52

Ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δ. Μακεδονίας. Aν και το θέμα περιλαμβανόταν στα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας 5/2, τελικά αναβλήθηκε καθώς μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης,   ζητήθηκαν δύο από τις πέντε  θέσεις των αιρετών να δοθούν στις παρατάξεις Κασαπίδη & Ζεμπιλιάδου, για να υπάρχει εκπροσώπηση στην εταιρεία κι από την αντιπολίτευση, με τον Περιφερειάρχη Γ. Αμανατίδη να ζητεί την απόσυρση του θέματος εκφράζοντας, σε πρώτη φάση, θετική βούληση επισημαίνοντας ωστόσο ότι πρέπει να το συζητήσει με τα μέλη της παράταξής του και στη συνέχεια να παρθεί σε μια επόμενη δια περιφοράς συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου η τελική απόφαση. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δ. Μακεδονίας.

kozan.gr

5 σχόλια

  • Αυτός δεν ήταν ξανά πρόεδρος επί Καρυπίδη; Δηλαδή τι το διαφορετικό να περιμένουμε;

  • Αν ήταν ικανοί ο Ζυμπίδης και ο Σαββόπουλος και ο Χαρούμενος η Καστοριά θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Με αναπαλαίωση προσώπων απλά ανακυκλώνει τα προβλήματα ο Αμανατίδης ..,, μια απο τα ίδια δυστυχώς

    • Πόσο πολυ σας ποναει που χασατε κασαπιδακια μπαμ κανει,ο Σαββόπουλος για αλλη μια φορα σαρωσε σε ψηφους αλλα εσυ το βιολι σου,οτι πιο ικανο και ηθικο εχουμε στην καστορια στην αυτοδιοικηση αυτος ειναι.δεν πειραζει πονος ειναι θα σου περασει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.