Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Δημοτικό αθλητικό κέντρο Κοζάνης – Άλλαξε κάτι ή πάλι τα ίδια; Aπαράδεκτη κατάσταση

6 Φεβρουαρίου 2024
16:28

 

Δημοτικό αθλητικό κέντρο Κοζάνης, Άλλαξε κάτι ή πάλι τα ίδια; Aπαράδεκτη κατάσταση.

 

8 σχόλια

  • Αυτό είναι μόνο το πρόβλημα; Το ότι τα σωματεία του μπάσκετ, βόλεϊ, Χάντμπολ δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κλειστό γυμναστήριο (ελέω ποδοσφαίρου) ,όταν παίζει η μεγάλη ομάδα δεν μπορούν να κάνουν προπόνηση ο στίβος η Ενόργανη,η πάλη και αύριο μεθαύριο η κολύμβηση. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες, διαιτητές
    και ολόκληρη κωστωδία να εισέρχονται στο γήπεδο μέσα από το κλειστό πατώντας με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια στο παρκέ. Αυτά όλα ΜΟΝΟ για το ποδόσφαιρο και όλοι οι άλλοι στο πυρ το εξώτερο.

    • Γιατί βγάζετε όλοι τόσο κακία. Το να μην ξέρεις κάτι δεν είναι κακό, αλλά το να υποστηρίζει κάποιος πράγματα που δεν ισχύουν ,αυτό είναι κακό. Οι ομάδες δεν πατάνε στο παρκέ με τα παπούτσια, στρώνεται διάδρομος. Φυσικα και όταν έχει αγώνα ποδοσφαίρου δηλαδή 1 φορά στις 2 εβδομάδες , δεν γίνονται προπονήσεις και αγωνες από αλλά αθλήματα γιατί δεν το επιτρέπουν τα μέτρα της αστυνομίας. Όταν όμως είχε κλείσει το γήπεδο ο μακεδονικός Θεσσαλονίκης στο μπάσκετ και δεν το χρεισιμοποιουσαν οι άλλοι σύλλογοι δεν έλεγε κανένας τίποτα. Και για τα σκουπίδια δεν βλέπω να έγραψε κάνεις για τους δασκάλους που δεν βάζουν τα παιδιά από τις εκδρομές να τα μαζέψουν,, αλλά μας φταίνε όλοι οι άλλοι.

  • Ο Δήμαρχος πετάει τα σκουπίδια ή οι ασυνείδητοι πολίτες; Όλα ξεκινάνε από την οικογένεια: όταν οι γονείς πετάνε όπου να ‘ναι τα σκουπίδια τους, το ίδιο θα κάνουν και τα παιδιά τους. Αυτά στην Ελλάδα συμβαίνουν, πουθενά αλλού!!
    Ντρέπομαι που είμαι συμπολίτης σας!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.