Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί σε συγκεκριμένους κάδους σκουπιδιών στο Πρωτοχώρι (Φωτογραφίες)

6 Φεβρουαρίου 2024
17:36
Με αφορμή παρόμοια δημοσίευση σας θα ήθελα επίσης να αναδείξετε την κατάσταση που επικρατεί σε κάδους σκουπιδιών στο Πρωτοχώρι.
Στο συγκεκριμένο σημείο τα κλαδιά είναι εκεί από τον περασμένο Μάρτιο και τα υπόλοιπα σκουπίδια πάνω από ένα μήνα.
Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας εδώ και μήνες προς τις υπηρεσίες του δήμου και προς την προηγούμενη κοινοτική αρχή δεν έχει μεριμνήσει κάνεις για την περισυλλογή τους και για τον καθαρισμό του χώρου.
Παρακαλώ πολύ για την ανάδειξη του θέματος και την βοήθεια σας στην επίλυση του… είναι σίγουρο ότι εσάς θα σας λάβουν σοβαρά υπόψιν τους.

10 σχόλια

    • Ναι ήρθε ο Γιαννάκης και θα τα μαζέψει πράγμα που δεν έκανε ο Μούτος ενάμιση χρόνο τώρα και ειτανε ενημεροι στο τμήμα καθαριότητας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής από τον προηγούμενο πρόεδρο του χωριού υπάρχουν και αιτήσεις και ενστάσεις που έστελνε ο προηγούμενος Πρόεδρος του χωριού για να λυθεί το πρόβλημα Θα τα μαζέψουμε παρέα ολλοι αυτοί που αγαπάμε το χωριό μας παρέα με το Γιαννάκη

  • Φταίνε και αυτοί οι ανεγκέφαλοι που τα πέταξαν εκεί. Σε χωριό είσαι ,έχεις απλωσιά,όταν κλαδεύεις τα δέντρα του κήπου σου φτιάξετα μια ντάνα και κάψετα.Οσο για τα λάστιχα,αυτός που τ άφησε τόσο τον έκοψε.Μη τα περιμένεται όλα απο το Δήμο ,ειδικά στα χωριά.

  • Αυτό το χάλι κρατάει πάνω από ένα χρόνο στο σημείο αυτό, με την προηγούμενη δημοτική αρχή να μείνει άπραγη. Εύχομαι να τακτοποιηθεί σύντομα με την τωρινή.

  • Με ξεπερνάει ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν κράζει τους ασυνειδητους τρισάθλιους βρωμιάρηδες συμπολίτες μας….. Υπανάπτυκτοι και τριτοκοσμικοί……Κατά διαολου παμε…. Επίσης με ξεπερνάει ότι δεν μαζεύτηκαν 2-3 νοματαίοι να τα μάσουν αλλα προτιμούν να βγάλουν φωτογραφίες……
    Απο το Δήμο δεν περιμένω πολλά, αν δεν αλλάξουμε ρότα εμεις οι πολίτες δε γίνεται τίποτα.
    Μάθετε στα παιδια σας να αγαπάνε τη φύση, τα ζώα και να ΜΗ πετάνε σκουπίδια ειδικά εκτός του αστικού ιστού. Και αφήστε τα fb και τα insta μαμαδες και μπαμπάδες της κακιάς ώρας.

    Κάθε Κυριακή σα χόμπι μαζεύω σκουπίδια στον Αι Θωμά γιατι λατρεύω τη φύση και θέλω να βλέπω καθαρή την πολη μου και τα αλσύλλια μας.

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ.

    ΝΙΚΟΛΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.