Ψεύτης ή ανενημέρωτος; (O πρώην περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Άμπας γράφει σε σχέση με τα όσα ανέφερε ο Γ. Κασαπίδης στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο “φωτογραφίζοντάς” τον)

6 Φεβρουαρίου 2024
20:16

Στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ο Κασαπίδης ενοχλήθηκε από το πρόσωπό μου και ένα δελτίο τύπου συλλόγου (https://youtu.be/IXUWf8rRi0A). Δεν είδε τι αναφέρεται στα ΜΜΕ.

Δεν έψαξε να βρει τις ιστοσελίδες της Φλώρινας να δει πως αναφέρεται η εκδήλωση:

https://www.florinapress.gr/athlitismos/

https://neaflorina.gr/2024/01/kopi-vasilopitas-ton-sarison-pics/

Προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε ή ήθελε να πει κάτι. Ούτε κοίταξε τις φωτογραφίες όπου φαίνομαι να παραβρίσκομαι με φίλους και όχι στο τραπέζι των επισήμων.

Και παρόλα αυτά χωρίς να ζητήσει καμία ενημέρωση, το έκανε θέμα στο ανώτερο πολιτικό όργανο σαν να είναι το κύριο πρόβλημα της Δυτικής Μακεδονίας.

Συγχαρητήρια στον νέο Περιφερειάρχη, κ. Αμανατίδη ο οποίος χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, αντιδρά με νηφαλιότητα, όπως ακριβώς θα έπρεπε, καταλαβαίνοντας την αξία που είχε το συγκεκριμένο γεγονός.

Πείραξε τον Κασαπίδη ότι μετέφερα τους χαιρετισμούς του Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε. Φλώρινας, ενός ανθρώπου που γνωρίζω δεκαετίες.

Προσωπικά, δεν έχω την ανάγκη ούτε της προβολής, ούτε των αξιωμάτων. Το έχω δείξει και το δείχνω με την καθημερινή μου στάση και ζωή. Η ασέβεια προς τους θεσμούς είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζει.

Αντίθετα, μάλλον αυτός θα έπρεπε να λογοδοτήσει γιατί δεν όρισε Περιφερειακούς Συμβούλους σε μία ιερή στιγμή, στην επέτειο του Μακεδονικού αγώνα για την κατάθεση στεφάνου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως θα άρμοζε στην περίπτωση.

https://neaflorina.gr/2023/10/i-imera-toy-makedonikoy-agona-stin-poli-tis-florinas-video-pics/

 

19 σχόλια

  • Πόση κακία μπορεί να κρύβει αυτός ο άνθρωπος; πως παραπλάνησε τόσα χρόνια όλους μας και τον ψηφίζαμε ως καλό παιδί;, αχάριστος σε υπερθετικός βαθμό εγωπαθής απέναντι σε ανθρώπους που τον στήριξαν και συμπορεύτηκαν μαζί του. Όλοι τόσο κακοί ήταν και τους απαξίωσε; ειδικά ο κ.Αμπας ξεχωρίζει με το ήθος του και το χαμηλό προφίλ του

  • Αχ Γιωργο πεντε χρονια ειναι πολλα και αν ξεκινησες να ασχολησε με το ποιος εκπροσωπει ποιον τοτε θα πουμε οτι μετα τη θεση του Περιφερειάρχη δε σου εκανε ουτε η θεση της αντιπολιτευσης. Και ξερεις τι θα μενει μετα Γιωργο να μας δείξεις…αν κανεις τελικα για τους κηπακους και τις κοτουλες. Εγω βέβαια ξερω γιωργο οτι ουτε για εκει δεν κανεις.
    Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΙΑΣ

    • Το χειρότερο είναι ότι γλιτώσαμε από τον προηγούμενο αλλά δε βλέπουμε κάτι διαφορετικό από τον καινούργιο…

    • Ο πιο εγωπαθής που πέρασε από την Περιφέρεια.Αυτός και το επιτελείο του διέπρεψαν με την υπεροψία τους. Με το ζόρι χαιρετούσαν. Αλλά και ο Αμπας δεν πέφτει παρακάτω. Πέρασε καλά με τον Κασαπίδη. Ταξίδια, αξιώματα, ότι ήθελε. Σέβεται τους θεσμούς αλλά Κασαπίδη τον αποκαλεί. Δημόσιο πρόσωπο είναι κ. Άμπα.

  • Νόμιζε ο Κασαπίδης ότι μπορεί να εκμεταλλεύεται το χαμηλό προφίλ του Άμπα και οτι θα μείνει σιωπηλός και θα μπορεί να λέει ότι θέλει…..

  • Κασαπιδης βγαζει κακια επειδη ο Αμπας δεν κατεβηκε μαζι του.
    Εχουμε πολυ δρομο ακομα για να καταλαβουν και οσοι ακομα δεν εχουν ή δεν θελουν να καταλαβουν το ποιον του ΄΄καλου παιδιου΄΄

  • Πώς γίνεται όλοι αυτοί που φευγουν απο κοντά του να γίνονται εχθροί του.?? Πόση εμπάθεια έχει ο άνθρωπος. Θλίβομαι γιατί και ο Βασίλης είναι από τα καλύτερα παιδια.

  • Κλασσικός Κασαπιδης
    Δεν έμαθε να χάνει , και όποιος δεν θέλει να συνεχίσει μαζί του τον “θάβει” κρυφά και φανερά
    Με λίγα λόγια κλασσικός δεξιουλης νουδουλαιος

  • Κασαπίδη ασχολείσαι με ανούσια θέματα και με αυτό τον τρόπο δείχνεις “μικρός”.
    Ή όντως είσαι μικρόψυχος ή παρασύρεσαι!
    Πρόσεχε γιατί όταν αρχίζει η κατρακύλα είναι εύκολο να πας ακόμα πιο χαμηλά!

  • Πόσα κόμπλεξ θα βγάλει πια ο Κασαπιδης. Έχασε τις εκλογές και απο τότε ψάχνει να βρει τον ένοχο, ένοχος ειναι ο ίδιος και η συμπεριφορά του απέναντι σε αξιολογους ανθρώπους που με τις γνώσεις και το ήθος τους πάνε την Δυτικη Μακεδονια ενα βήμα μπροστά (ακόμα και τα ταξίδια ειναι απαραίτητα προς τούτο τον σκοπό) και οχι δέκα πίσω.

  • …”Αντίθετα, μάλλον αυτός θα έπρεπε να λογοδοτήσει γιατί δεν όρισε Περιφερειακούς Συμβούλους σε μία ιερή στιγμή, στην επέτειο του Μακεδονικού αγώνα για την κατάθεση στεφάνου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας”
    Εγώ τον μόνο Πολιτικό που πήρε ξεκάθαρη θέση για τη Μακεδονία – και απ’ ότι φαίνεται, το πλήρωσε – από την περιοχή μας, είναι ο Κασαπίδης πάντως Άμπα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι