Συμπαράσταση στους αγρότες από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης

7 Φεβρουαρίου 2024
10:57
Κανένα σχόλιο

 

Η Διοίκηση του Σωματείου μας χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και απαιτεί την ικανοποίηση των δίκαιων και κυρίως αναγκαίων για την επιβίωσή τους αιτημάτων.

Η πολιτική των κυβερνήσεων, της Ευρ. Ένωσης που κατακρεούργησαν τα δικαιώματα των συνταξιούχων που κατάντησαν τις συντάξεις επιδόματα πείνας είναι η ίδια που φτωχοποιεί την μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και ευθύνεται που τα αγροτικά προϊόντα φτάνουν πανάκριβα στο ράφι την ίδια ώρα που οι φτωχοί αγρότες φτάνουν σε αδιέξοδα και εγκαταλείπουν τις καλλιέργειές τους.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας καλεί τα μέλη του να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση τους στον δίκαιο αγώνα των αγροτών. Η θετική εξέλιξη των αγώνων των αγροτών θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους αγώνες που δίνουμε τώρα οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Η Διοίκηση

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.