Ο Δήμος Κοζάνης για τις εργασίες καλλωπισμού στην κεντρική πλατεία Νίκης (Φωτογραφίες)

8 Φεβρουαρίου 2024
16:00

Με γνώμονα τη συνεχή αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πολυσύχναστης κεντρικής πλατείας Νίκης, ο Δήμος Κοζάνης πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2024 εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού του περιβάλλοντα χώρου, βάφοντας παγκάκια και πεζούλια.

Ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνονται συνεχώς σε όλο το εύρος του Δήμου, με στόχο την ανανέωση και τον εξωραϊσμό κομβικών σημείων σε γειτονιές της πόλης και στις τοπικές μας κοινότητες.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

14 σχόλια

  • Μπράβο! Και τώρα κάμερες παντού παρακαλώ κι όποιος καταστρέφει δημόσιους χώρους να στέλνεται μπιλιετάκι στο σπίτι του με δικαστικό επιμελητή να πληρώνει το κόστος, όπως γινεται και στο εξωτερικό!

  • Επιτέλους συντήρηση!!!

    Σ΄ αυτή χώρα ξέρουμε μόνο να φτιάχνουμε και δεν ξέρουμε να συντηρούμε, μπράβο στη νέα δημοτική αρχή έπιασε το νόημα της συντήρησης.

    Δεν χρειαζόμαστε νέα έργα θέλουμε να συντηρηθούν τα πάντα, δρόμοι, πεζοδρόμια, κράσπεδα, δημόσιοι χώροι, δημόσια κτήρια. Χρειαζόμαστε νοικοκύρεμα και τίποτα άλλο.

  • ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ!

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ!
    ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΠΡΕΪ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩΪΣΜΟΥ ΤΟΥΣ!
    ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ.
    ΑΣΧΗΜΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

  • Ότι και να κάνουν τώρα δεν συμμαζεύεται το χάλι της πόλης!! Καλό θα είναι να ασχοληθούν πρώτα με τα σημαντικά όπως κολυμβητήριο , νεκροταφείο, πάρκο κλπ! Τον καλλωπισμό της πλατείας τον κάνουν λόγω τον αποκριών!! Μην μας πιάσουν στο στομα τους οι τουρίστες

  • Επειδή περπατάω σε όλη την Κοζάνη μήπως να γίνει και μια προσπάθεια για επισκευή των πεζοδρομίων τα οποία είναι σε άθλια κατάσταση με κίνδυνο ατυχήματος…. ιδιαίτερα για τους ΑΜΕΑ είναι απαγορευτικό προσπαθήσεις να τα χρησιμοποιήσεις.

  • – Φροντίστε την έξοδο προς Λάρισα, όπου στη διασταύρωση χρειάζεται άμεσα παρέμβαση γιατί τα τροχαία ατυχήματα γίνονται όλο και συχνότερα! Κινδυνεύει κόσμος!
    – Φροντίστε επίσης τα αδέσποτα που βρίσκονται παντού!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.