Σύλλογος “Μακρυγιάννης”: Προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Οι πέντε της Σαμοθράκης», στην αίθουσα Τέχνης, την Τετάρτη 14/2 και την Πέμπτη 15/2

9 Φεβρουαρίου 2024
09:49

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο σύλλογός μας έχει προγραμματίσει την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Οι πέντε της Σαμοθράκης», η οποία ως θέμα έχει την εξέγερση των κατοίκων του νησιού το 1821 και τη σφαγή από τους Τούρκους, που ακολούθησε, καθώς και το μαρτύριο των πέντε τοπικών νεομαρτύρων.

Η ταινία πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του σωματείου «Εκκίνηση» της Αλεξανδρούπολης και τη στήριξη της προσπάθειας από πολλούς χορηγούς, μεταξύ των οποίων η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, οι Δήμοι του Έβρου και ο σύλλογός μας, με συμβολικό ποσό ο τελευταίος. Επισυνάπτουμε συστατικές επιστολές σου σεβασμιοτάτου μητροπολίτου και των δημάρχων του Έβρου καθώς και σκηνές από την ταινία.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, η οποία μας προσφέρθηκε δωρεάν, απογευματινή 17:30 και βραδινή 20:00 κατά τις ημέρες Τετάρτη 14/2 και Πέμπτη 15/2. Τιμή εισιτηρίου 5 €

Το διοικητικό Συμβούλιο

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι