Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: Πτολεμαίδα: Πάρκαρε (με αλάρμ) το αυτοκίνητο σε σημείο που παρεμπόδιζε την κυκλοφορία (Φωτογραφία)

9 Φεβρουαρίου 2024
18:40

Hχορύπανση δημιουργήθηκε από κορναρίσματα συμπολιτών μας το απόγευμα της Παρασκευής στην Πτολεμαΐδα καθώς οδηγός πάρκαρε (με αλάρμ) το αυτοκίνητό της επί της οδού 25ης Μαρτίου σε σημείο που δεν έπρεπε (ένα μέρος του πάνω σε πεζοδρόμιο) εμποδίζοντας  την κυκλοφορία και δημιουργώντας για λίγο κυκλοφοριακό πρόβλημα σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ας προσέχουμε όλοι μας παραπάνω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να λειτουργεί σε βάρος των υπολοίπων και η δικαιολογία πλέον ότι σταμάτησα με αλάρμ για 1 ή 5 λεπτά και πετάχτηκα κάπου δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από κανέναν.

3 σχόλια

  • Α έτσι πείτε ρε παιδιά… Έκανε το kozan ανάρτηση σχετική….. Κι εγώ είδα χθες δημοτικούς αστυνομικούς και τροχονόμους έξω να κόβουν κλήσεις, χαμός, γέμισαν τα παρμπρίζ χαρτάκια… Και λέω τι έγινε;;;

  • Φανταστείτε να είχε εγκλωβιστεί ασθενοφόρο μέσα σε αυτό το άθλιο κομμάτι του κεντρικού δρόμου της Πτολεμαΐδας. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξηλωθούν όλες αυτές οι νησίδες και να γίνει μικρός κυκλικός κόμβος στη διασταύρωση της 25ης Μαρτίου, Νοσοκομείου και Βασ. Κωνσταντίνου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.