Π. Κουκουλόπουλος για το επεισόδιο με τη Γιαννακοπούλου: “Κανένα μέσο από αυτά που παρήγαγαν την «είδηση» δεν έκανε τον κόπο να διασταυρώσει την πληροφορία που έγραψε”

10 Φεβρουαρίου 2024
13:50

Ένας τομέας που δουλεύει τέλεια στη χώρα είναι το κυβερνητικό ρουλεμάν στα ΜΜΕ. Μια ακόμα απόδειξη είχαμε χθες με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όπου κατασκευάστηκε στην κυριολεξία «επεισόδιο» στο οποίο αναφέρθηκε το όνομα μου. Σταχυολογώ μερικά στοιχεία από τα πρώτα δημοσιεύματα που «ανακάλυψαν» την είδηση και έτυχαν στη συνέχεια ευρείας αναπαραγωγής.

1.Κανένα μέσο από αυτά που παρήγαγαν την «είδηση» δεν έκανε τον κόπο να διασταυρώσει την πληροφορία που έγραψε.

2.Αντίθετα όλοι σχεδόν οι βουλευτές που συμμετείχαν στη σύσκεψη μου τηλεφώνησαν να μάθουν τι έγινε και πότε.

3.Ότι η διαρροή δεν έγινε από άτομο εντός της αίθουσας αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αναφέρεται τρίτος βουλευτής που δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση, γιατί βρισκόταν στην ολομέλεια ως εισηγητής σε νομοσχέδιο.

Αυτά συμβαίνουν στη χώρα και κάποιοι ενοχλήθηκαν από την απόφαση-κόλαφο που υπήρξε για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα από το Ευρωκοινοβούλιο.

ΥΓ. Εννοείται ότι τα ΜΜΕ που ξεκίνησαν το… ρουλεμάν είναι αυτά για τα οποία η πρόσφατη επίμαχη απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου δεν ήταν είδηση.…</div

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.