Σιάτιστα: Ενδιαφέρουσα ημερίδα ενημέρωσης, την Τετάρτη 14/2, για υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις

11 Φεβρουαρίου 2024
06:00
Κανένα σχόλιο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σιάτιστας σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κοζάνης, το Δήμο Βοϊου & το Σύλλογο Λογιστών και Φοροτεχνικών Επαρχίας Βοϊου διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης, που θα διεξαχθεί στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας, με θέματα:

 

  • Η φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και ατομικών επιχειρήσεων
  • Ψηφιακή κάρτα εργασίας Νέο ΕΣΠΑ με 70°/ο επιδότηση, για ίδρυση νέων επιχειρήσεων και ενίσχυσα των υφισταμένων σε Μεγαλόπολη και Δυτική Μακεδονία στα πλαίσια απολιγνητοποίησης
  • Επιδοτούμενα Προγράμματα Εργαζομένων ΔΥΠΑ
  • Προγράμματα ενίσχυσης νέων αγροτών 2024

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.