kozan.gr: Αναπληρώτρια της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης η κα. Μουστάκα Θεοδώρα

4 Αυγούστου 2017
16:29

Με σημερινή (4/8) απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας, Κ. Κωνσταντόπουλου, η νέα διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης, Μουστάκα Θεοδώρα, ορίστηκε Αναπληρώτρια της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Δημόσιο …Απλά με τα χρόνια .. ανεβαίνεις επαγγελματικά … κριτήρια Πολλα κομμάτα γνωριμίες και πολλούς χορούς στις εκδρομές …Ελάτε στον ιδιωτικό τομέα να σας παραδεχτούμε ..Με καθημερινή αγωνία για αναγνώριση και κανένα μηνιατικο σίγουρο στο ΑΤΜ ….Με τρελή φορολογία με τρελά ΦΠΑ …Καλή επιτυχία κυρια Δώρα …

  • Γιατί να κρίνεις ο δημόσιος τομέας τον ιδιωτικό και το αντίστροφο κάθετι έχει τη δυσκολία του, σε καμία χώρα του πλανήτη δεν γίνεται αυτό λες και στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχουν κρατικοδίαιτοι, ή στο δημόσιοι τίμιοι και μεροκαματιάρηδες. Μάθαμε να τα κάνουμε όλα σούπα μια ακόμη χαμένη ψήφος στην χώρε της παράνοιας. Μπορεί να είστε και πιο κομματικός και κρατικοδίαιτος από την εν λόγω κυρία αλλά η κακιά βασιλεύει τι να κάνουμε. Υγεία σε εσάς και στο περιβάλλον σας και με λιγότερη κακιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.