Ενημέρωση από το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας στους μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Λυκείου Φλώρινας

12 Φεβρουαρίου 2024
10:05
Κανένα σχόλιο

Ενημέρωση για την έννοια και τις αξίες του εθελοντισμού, καθώς και για τις δράσεις και τη λειτουργία του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Εθελοντικών Δράσεων κ. Μιχάλη Χάτζιο, στους μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Λυκείου Φλώρινας.
Η ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων στο πλαίσιο του μαθήματος “Εργαστήριο Δεξιοτήτων”.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης συζητήθηκαν οι αξίες και τα οφέλη του εθελοντισμού, τόσο για την κοινωνία και το περιβάλλον, όσο και για τον ίδιο τον εθελοντή.
Έγινε, τέλος, ανταλλαγή απόψεων για την ενδυνάμωση του εθελοντικού κινήματος στη Φλώρινα και το σημαντικό ρόλο της εκπαιδευτικής κοινότητας σε αυτήν την κατεύθυνση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.