Kozan.gr: Ώρα 10:40: Κινητοποίηση αγροτών στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

12 Φεβρουαρίου 2024
10:40

Κινητοποίηση αγροτών στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

5 σχόλια

  • Αυτό είναι το επίπεδο του πολιτισμού μας.
    Ρύπανση και βανδαλισμός παντού, μέχρι να περάσει το δικό μας.
    Σαν κακομαθημένα πεντάχρονα.

    • εσας ολους που γραφετε αυτα τα πολιτισμενα θα σας τακτοποιησουν μην αγχωνεστε, οταν θα τρωτε φωτοβολταικα τοτε θα ξυπνησετε και δεν θα ειστε τοσο πολιτισμενοι, εκτος και ανηκεται στο πολυ μικρο ποσοστο των ευνοουμενων απο τα φωτοβολτσικα και απο τον καναπε κσνετε κριτικη σε συτους που αγωνιζοντσι για το μελλον του τοπου που ειναι σκατα αν δεν το καταλαβατε. το καλυτερο που εχεται να κανετε ειναι να κατεβειτε στο δρομο και νσ στηριξετε τον δικσιο αγωνα των αγροτων για να υπαρχει μελλον στην περιοχη!!!

      • ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΣΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ.

        ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΒΡΕΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΙ!

        ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ!

        ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.

        ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ 25%, ΡΑΓΔΑΙΑ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΩΝ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

        ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

        ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΕΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ, ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι