Kozan.gr: Ο Διοικητής της Τροχαίας Κοζάνης Ελευθέριος Καραδίσογλου μιλά στο kozan.gr και καταθέτει την υπηρεσιακή πρόταση της Tροχαίας σε ο,τι αφορά τη δημιουργία προσωρινού κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση στην έξοδο της πόλης στη. Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, εκεί που παλιά υπήρχε γέφυρα του ΟΣΕ και που ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα (Βίντεο)

12 Φεβρουαρίου 2024
13:43
Ο Διοικητής της Τροχαίας Κοζάνης Ελευθέριος Καραδίσογλου μιλά στο kozan.gr και καταθέτει την υπηρεσιακή πρόταση της Tροχαίας σε ο,τι αφορά τη δημιουργία προσωρινού κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση στην έξοδο της πόλης στν. Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, εκεί που παλιά υπήρχε γέφυρα του ΟΣΕ και που ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα.

12 σχόλια

  • Για την διπλή γραμμή μέχρι και το αεροδρόμιο θα ήθελα τη γνώμη του διοικητή. Του φαίνεται λογικό να υπάρχει σήμανση διπλής γραμμής σε τόσο μεγάλο κομμάτι της επαρχιακής οδού Κοζάνης- Σερβίων με τόσες επιχειρήσεις δεξιά και αριστερά του δρόμου με αποτέλεσμα να απαγορεύεται η πρόσβαση του κόσμου σε αυτές??? Και κάτι τελευταίο, σε αυτό το σημείο είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες και τόσες απαγορεύσεις διεύθυνσης και κατεύθυνσης των οχημάτων???? Εύλογα ερωτήματα για άμεση απάντηση!!!

  • Επειδή ξεπερασαμε και τους Τούρκους στην οδήγηση μήπως τα αρμόδια όργανα πρέπει να αρχίσουν να γράφουν τους περισσότερους από εκείνους τους οδηγούς που στρίβουν κατά βούληση χωρίς να βγάζουν φλας;

    • Ρε μεγάλε γιατί λες ότι φταίει πάντα ο καθένας οδηγός και πως το συγκεκριμένο σημείο δεν πληροί κανένα κανόνα κ.ο.κ όντας καθαρή διασταύρωση;;;;; δηλαδή ρίχνουμε το φταίξιμο αμέσως στον οδηγό ενώ σ αυτό το σημείο τίποτα δεν είναι σωστά δομημένο εκ γενετής!!!! Σταυροδρόμι σε είσοδο πόλης που αντί να διευκολύνει την κίνηση προς πάσα κατεύθυνση , κάποια σαΐνια αποφάσισαν να θέσουν περιορισμούς με αποτέλεσμα ο κάθε χρήστης του δρόμου να αναγκάζεται να παρανομισει ώστε να κινηθεί εκεί που επιθυμεί!!!! Τραγικό απλά!!! Επειδή οι υπεύθυνοι είναι τελείως ανεύθυνοι!!!

  • η Τροχαια ας δει περισσότερο την παρανομη καταληψη οδοστρωματος που γινεται καθημερινα στην Παυλου Μελα

    μετα ας παει κ στους κομβους, πχ σε αυτον για Κροκο να δει κ ολους αυτους που παρκαρουνε εκει

  • Όλος ο δρόμος μέχρι το αεροδρόμιο είναι ακατάλληλος θα περιμένουμε τη ΜΟΜΑ να ξαναγεννηθεί για να κάνει την διάνοιξη του δρόμου

  • Απολυτο δικαιο.Μονο ο κομβος θα διορθωσει την κατασταση.Κ. δ/τη,μηπως πρεπει ν`ανοιξεις και το δρομο στον ΟΣΕ,τον οποιο καποιος τον ανοιγει και τον κλεινει κατα το δοκουν;Με ποιο δικαιωμα κλεινουν ενα δρομο που θα μειωσει την κυκλοφορια κατα πολυ απο τη Γκερτσου και την Ιωνιας;Ποιος εχει τα κλειδια;Μηπως καποιος ιδιωτης;

    • Τα κλειδιά τα έχει η δημοτική Αστυνομία από όλες εκείνες τις πύλες που ανοιγοκλείνουν κάθε Σάββατο που λειτουργεί η λαϊκή αγορά.

      • Αν το κανει η δημοτικη αστυνομια,απο ποιον πηρε εντολη;αφου οι προηγουμενοι αλλα και οι σημερινοι αυτοδιοικητικοι σε ερωτησεις μας δεν το γνωριζουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι