Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: “Στήριξη στα δίκαια αιτήματα των αγροτών”

12 Φεβρουαρίου 2024
16:53
Κανένα σχόλιο

 Το «μπλόκο» των αγροτών και των ιδιοκτητών φορτηγών στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης, στο οποίο να σημειωθεί ότι η κίνηση πεζών και οχημάτων διενεργείται κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

 Συνομίλησε με τους αγρότες και με τον εκπρόσωπό τους Στάθη Πασχαλίδη αλλά και με τον εκπρόσωπο των ιδιοκτητών φορτηγών Λουκά Ζαρογιάννη. Άκουσε με προσοχή τα προβλήματά τους που είναι και σοβαρά και επείγοντα και απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη ως επαγγελματιών αλλά και την οικονομική τους βιωσιμότητα.

Ο πρωτογενής τομέας μπορεί, με προϋποθέσεις να αποτελέσει μία διέξοδο και εναλλακτική μορφή οικονομικής ανάπτυξης για την περιοχή μετά το τέλος του λιγνίτη και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπισθεί και όχι ως παρίας των κυβερνητικών επιλογών.

Ο ρόλος του Α΄βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορεί σε τέτοια ζητήματα να μην είναι αποφασιστικής σημασίας αλλά σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά και να μετατραπεί σε μοχλό πίεσης για την εξεύρεση των ευνοϊκότερων λύσεων για όλους και αυτό υποσχέθηκε ο Χάρης Κουζιάκης ότι θα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης.

Κοζάνη 12/12/2024

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι