Η πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του Δήμου Κοζάνης για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

12 Φεβρουαρίου 2024
18:31

 

Σύμφωνα με τον Ν.4830/2021, σε κάθε Δήμο συγκροτείται με απόφαση του Δημάρχου, πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων.

Στον Δήμο Κοζάνης, η Επιτροπή απαρτίζεται από:

  • τη Χασάπη Αλεξία, ορισμένη από το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «Αγγίζωο»
  • τη Στεφανίδου Κυριακή, ορισμένη από το Φιλοζωικό Σύλλογο «CARE FOR PAWS»
  • τη Ζιώγου Βασιλεία, ιδιώτη κτηνίατρο
  • τον Σέγκα Γεώργιο, εκπαιδευτή σκύλων, μέλος νομίμου αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων
  • τον Ευκολίδη Γεώργιο, Αντιδήμαρχο Πρασίνου, Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας, ως εκπρόσωπο του Δήμου

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Ευκολίδης, ο οποίος είναι Διοικητικά Υπεύθυνος και για το Δημοτικό Κτηνιατρείο.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

 

7 σχόλια

  • Όσοι είμαστε θυγμενοι εφεξής και κάνουμε αγωγή γιατί κάποιο σκυλί μας δάγκωσε θα ξέρουμε ότι αυτοί οι κύριοι και κυρίες θα δικαστουν, ερώτηση κάνω.

  • Όλη η κοινωνία μαζί να τους συνδράμουμε, πρόκειται για εξαιρετικά άτομα-προσωπικοτητες, ακτιβιστές του χώρου ,και το έχουν αποδείξει στην πράξη .Όσοι τους γνώρισαν καταλαβαίνουν. Αισιοδοξουμε για το καλύτερο, και για τις τοπικές κοινωνίες και για αμοιβές τετραποδες ψυχές που σέρνονται στους δρόμους και τις πλατείες σαν άδικες καταρες.Θετικός ο δήμαρχος στο θέμα ως τωρα.

  • Kelly Stefanidou συνεχίστε, όπως κάνατε ολομόναχοι τόσα χρόνια εσύ κ το έτερον ήμισυ Sakis Patios κ αντίστροφα!! Η καρδούλα σας το γνωρίζει κ ευχαριστούμε!!!
    Στόχος είναι όλοι σας να έχετε μία κοινή γραμμή στο να βοηθήσει ο ένας τον άλλον για το καλύτερο μέλλον στον τομέα σας!!!🐶🐶
    Πόσες φορές ήρθες μόνη σου μετά από τηλεφωνήματα κ πήρες ζουζουνάκια μικρά ή μεγάλα χωρίς να δεχτείς τίποτε απολύτως για την φροντίδα τους; Πόσες φορές σε ενημέρωσα για αδέσποτα στον Άργιλο;; Ήσουν εκεί!!!
    Δε θα τα ξεχάσω ποτέ!!
    Και όχι μόνο αυτό…Congrats!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι