Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας”: Εθελοντική αιμοδοσία, αιμοπεταλιοδοσία και προσφορά μυελού οστών

13 Φεβρουαρίου 2024
10:25

Στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια

Έλα κι εσύ στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας για να νιώσεις την προσφορά ζωής.
Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το πρωί 3 εθελοντές αιμοπεταλιοδότες θα δώσουν Αιμοπετάλια στο Γ.Παπανικολαου και μια Κυρία θα κάνει πράξη την συνέχεια των εξετάσεων για να δώσει από το πολύτιμο υγρό, μεταμόσχευση μυελού οστών, σε μια κοπελίτσα που είναι απόλυτα συμβατή.

Την ίδια μέρα από 3,30 έως 8μμ έχουμε εθελοντική αιμοδοσία στην Καρυδίτσα σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο από το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης
Έτσι συνεχίζουμε μέχρι την τελική κάλυψη των αναγκών σε αίμα στο νοσοκομείο,
να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού οστών,
και με αποστολές εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών να καλυφθούν οι ανάγκες όσων έχουν την ανάγκη μας

Είναι στο χέρι μας,
Έτσι απλά .

Ένα σχόλιο

  • Στηρίζουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία αλλά εμείς που δουλεύουμε δεν έχουμε τον χρόνο να δώσουμε αίμα. Ελπίζουμε στα καλά κέφια του αφεντικού για να μας δώσει άδεια μια ώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.