Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό – Τα στραβά ζητάμε να αλλάξετε και όχι τα σωστά να ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΤΕ (Γράφει η Ράνια Στυλιάδου)

13 Φεβρουαρίου 2024
14:44

 

Υποστελεχωμένα νοσοκομεία που γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα με «αθώα θύματα»

Ασθενείς που πεθαίνουν επειδή δεν έχουν να πληρώσουν την ιδιωτική περίθαλψη και φαρμακευτική αγωγή.

Ασθενείς που καταρρέουν στα επείγοντα περιμένοντας ατέρμονες ώρες ακόμα και για έναν ορό.

Πολίτες που δολοφονούνται από την αδιαφορία των υπευθύνων και την ανικανότητα, όχι να λύσουν αλλά να ασχοληθούν με προβλήματα που χρονίζουν.

57 ψυχές σκορπισμένες στα συντετριμμένα βαγόνια και χιλιάδες ακόμα να θρηνούν για τον θάνατό τους.

Ο απολογισμός των νεκρών και των τραυματιών είναι πολύ υποκειμενικός και δεν είναι απλά αριθμοί (α ναι ξέχασα, για κάποιους είναι μόνο αριθμοί)

Η χαροκαμένη μάνα δεν είναι θύμα; Ο πατέρας; Ο αδερφός, η φίλη …

Πολλά τα μέτωπα.

Να μιλήσω για το δημογραφικό;

Να μιλήσω για την ανεργία των πτυχιούχων ΑΕΙ;

Μέχρι και οι πέτρες το γνωρίζουν ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας έκθεσης, η Ελλάδα είχε το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας (12,8%)  στους πτυχιούχους ΑΕΙ ηλικίας 25-39, με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο να κυμαίνεται στο  4,3%.

Ο αγροτοκτηνοτροφικός τομέας αποδεκατίζεται.

Οι πλημμυροπαθείς ακόμα τρέχουν.

Η ακρίβεια ΣΤΟΝ ΘΕΟ που λέει και η ΓΣΕΕ και απορώ πως δεν έφαγαν ακόμα ¨block¨ οι αναρτήσεις της που τόλμησαν να συμπεριλάβουν την λέξη ¨Θεός¨ στα κείμενά τους.

Πάνω από 500.000 Έλληνες, στην πλειονότητά τους υψηλού μορφωτικού επιπέδου, μετανάστευσαν το διάστημα 2008-2017, ενώ οι μεταναστευτικές ροές προς το εξωτερικό καταγράφουν και σήμερα, μεγάλη άνοδο.

Η λίστα με τα στρεβλά ατέρμονη και μέχρι να τα απαριθμήσεις όλα, έχεις χάσει τον αναγνώστη που βλέπει τη ζωή του να περνά μέσα από της αράδες που γράφεις.

Και μέσα σε όλα αυτά, μέσα σε μία Ελλάδα που καταρρέει, η Κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει μία άλλη Ελλάδα.

Να τις δώσει νέα ¨ταυτότητα¨ κατεβάζοντας σχέδια νόμου που υιοθετούν παλαβά πράγματα τα οποία δεν ανήκουν ούτε στην κουλτούρα και την νοοτροπία μας, ούτε και συμβαδίζουν με τις θρησκευτικές και δημοκρατικές μας αρχές.

Σε επίπεδο κομμάτων οι ψηφοφόροι της ΝΔ δηλώνουν τη διαφωνία τους επί της τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια σε ποσοστό 79,1%.

Γιατί κ. Πρωθυπουργέ αγνοείτε, απαξιώνετε και προσβάλετε το εκλογικό σώμα που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και λέει ΟΧΙ;

Οι νόμοι της Δημοκρατίας λένε πως οφείλουμε να σεβαστούμε την γνώμη των πολλών και να την προτάξουμε. Αλλά τι λέω, καταφέρατε ακόμα και την Δημοκρατία να την ευνουχίσετε και να την εφαρμόζετε όπως και όταν σας βολεύει.

Βαπτίσατε το «παρά φύσιν», ισότητα και λέτε πως θέλετε να γίνουμε όλοι ίσοι και ισότιμοι με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Να υποθέσω ότι το να επιδιώξετε ισότητα στους μισθούς, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, το αναπηρικό κίνημα είναι κάτι που δεν σας περνά από το μυαλό.

Δεν σας ενοχλεί που η φτώχεια έχει ταράξει τα ελληνικά νοικοκυριά, δεν σας ανησυχεί που η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία στην ΕΕ σε ότι αφορά́ τη συμμετοχή́ στην προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα. Δεν σας ενοχλεί που στην ηλικία των 15 ετών οι επιδόσεις των μαθητών χειροτερεύουν.

Δεν σας ενοχλεί, αλήθεια, δεν σας ταράζει που πεθαίνει κόσμος επειδή αδιαφορείτε; Αγνοείτε μήπως το γεγονός ότι από το 2020 έως το 2022 καταγράφηκε αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα κατά 25%, που αντιστοιχεί σε τουλάχιστον δύο αυτοκτονίες την ημέρα;

Δεν αισθάνεστε ντροπή και δεν αναστατώνεστε που το Ευρωκοινοβούλιο καταδίκασε με ψήφισμά του την Ελλάδα για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου;

Σε αυτά κλείνετε τα μάτια αλλά σας ενοχλούν άλλα.

Σας ενοχλεί ο σταυρός στην σημαία, στα ασθενοφόρα, σας ενοχλούν οι εικόνες στις σχολικές αίθουσες, ο θρησκευτικός όρκος, οι παρελάσεις, οι σχολικές γιορτές. Χωρίς να ρωτήσετε κανέναν, καταργήσατε την αργία των τριών Ιεραρχών. Έτσι απλά με μία υπογραφή !!!

Σας ενοχλούν όλα αυτά που είναι η Ελλάδα μας. Η Ελλάδα όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας που έχυσαν το αίμα τους για την χώρα τούτη.

Για την σημαία, τον σταυρό, την παράδοσή, τα ΙΔΑΝΙΚΑ της.

Αυτά θέλουμε να κρατήσουμε κ. Πρωθυπουργέ και να αλλάξετε όλα τα στραβά που γίνονται σαράκι που τρώει το παρελθόν και το μέλλον της χώρας.

Τα στραβά ζητάμε να αλλάξετε και όχι τα σωστά να ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΤΕ.

Κλείνει ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών κ. Πρωθυπουργέ και η μόνη σας ανησυχία είναι να έχετε έτοιμο το «δώρο» που με τόση παρρησία ετοιμάζετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ώστε να μπορούν κάποιοι να απολαύσουν το δικαίωμα του γάμου.

Για το δικαίωμα της ζωής που είχαν οι 57 άνθρωποι;

Για το δικαίωμα στη ζωή που έχουν όλοι αυτοί που χάνονται καθημερινά από «κυβερνητικό λάθος»;

 

 

 

 

9 σχόλια

 • Θερμά συγχαρητήρια κ. Στυλιάδου.
  Πλήρης χαρτογράφηση της σημερινής Ελλάδας ! Ο λόγος σας αληθινός, καταπέλτης για τον αχυράνθρωπο του Σβάμπ ! Προκαλεί ελεεινή εντύπωση το δουλικό φρόνημα δεκάδων βουλευτών της «θεούσας» Δεξιάς και της , εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης αντιπολίτευσης !
  Έστι Δίκης Οφθαλμός !

 • Θα συμφωνησουμε πολλοι με οσα καταθετετε. Δυστυχως η αποστασια μας απο το Θεο μας εχει οδηγησει στο σημερα.. Ας ζητησουμε το ελεος Του..

 • ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ!
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΜΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

  ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΤΩΝ ΚΟΙΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ….ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΛΥΤΡΩΣΗ !

  ΣΕ ΜΙΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΙΝΤΙΑ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
  ΣΤΗΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΑΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

  ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
  ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

 • ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ; Όλα τα αποτέφρωσε η Ν.Δούλα ! ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! Οικοδομείται κοινωνία απελπισμένων ! Τον Θεό τον στείλανε εξορία !! Η Κοινωνία της Εικονικής πραγματικότητας, με τα πλήρως ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. κυρίως τα Τηλεοπτικά, σήμερα είναι κυρίαρχη. Στόχος, η ιδεολογική ηγεμονία και η χειραγώγηση της κοινωνίας.
  Η Ν.Δ. έχει ποδοπατήσει με τον πιο ελεεινό τρόπο τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών και μαζί με αυτές και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.