Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ: Ανοιχτή Επιστολή προς τους Βουλευτές Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

13 Φεβρουαρίου 2024
22:24

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι Βουλευτές,
Εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, θεωρούμε υποχρέωση που πηγάζει από τη βουλευτική σας ιδιότητα να ενημερώσετε τον λαό της Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που τον εκπροσωπείτε, ασχέτως αν σας ψήφισε ή όχι, για τις προθέσεις σας, δηλαδή εάν επρόκειτο να υπερψηφίσετε, να καταψηφίσετε ή να απέχετε από το εν λόγω Νομοσχέδιο.

Οφείλετε να ενημερώσετε σχετικά τους πολίτες που σας εμπιστεύτηκαν, καθώς το θέμα είναι οξύτατα κοινωνικό και ηθικό, που δεν άπτεται των οποιοδήποτε «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», που κανένας έτσι κι αλλιώς δεν θίγει, αλλά απολύτως σχετικό με τη μορφή της ελληνικής κοινωνίας και την πορεία της από τώρα και στο εξής. Θα την υπερασπιστείτε, όπως είναι το καθήκον σας, θα «νίψετε τας χείρας σας» σαν Πόντιοι Πιλάτοι ή θα υπακούσετε στην όποια κομματική γραμμή; Τα όποια επιχειρήματα περιττεύουν. Όλα έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει γνωστά.

Μένει να δούμε και την προσωπική σας στάση. Παρακαλούμε λοιπόν να μας ενημερώσετε ευθέως και ευθαρσώς, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Οι καταστροφές που επιδαψίλευσαν μέχρι τώρα τα κόμματα εξουσίας στην πατρίδα μας είναι γνωστές, αλλά εκεί υπήρχε το «άλλοθι» των αναπόδραστων πολιτικών ή οικονομικών συνθηκών. Όμως στην παρούσα φάση, κι ενώ όλα γύρω μαυρίζουν, εντός κι εκτός Ελλάδος, το σύστημα εξουσίας βρίσκει τη στιγμή κατάλληλη να συνθλίψει και τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, την οικογένεια. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να δείξετε ότι προσωπικά δεν έχετε αποσυνδεθεί παντελώς από τον “λεγόμενο” κυρίαρχο λαό, την Εκκλησία και την κοινή λογική για χάρη των παρασκηνίων.

Αναμένουμε την απάντησή σας. Οι τοπικές κοινότητες ΝΙΚΗΣ
Π.Ε Πέλλας
Π.Ε Ημαθίας
Π.Ε Πιερίας
Π.Ε Κιλκίς
Π.Ε Γρεβενών
Π.Ε Καστοριάς
Π.Ε Κοζάνης
Π.Ε Φλώρινας
Π.Ε Χαλκιδικής

12 σχόλια

    • ευγε στην Νικη για την πρωτοβουλια της!
      ο ρολος των κοματων ειναι πολυ σοβαρος!
      πρεπει καο οφειλουν να ελεγχουν την κυβερνηση και να ενημερωνουν τον λαο!
      Στην προκειμενη περιπτωση μια μειοψηφικη κυβερνηση νομοθετει εναντια στην θεληση του Ελληνικου λαου!
      Δυστυχως η απαθεια, η ελλειψη αξιακης καλλιεργειας των ανθρωπων, η ιδιοτελεια των πολιτων, η παραπληροφορηση και η αλλοιωση των εννοιων, προκαλουν βολικα φαινομενα συγχησης και θολης κρισης.

      Στον παρων νομοσχεδιο προβαλλεται η ικανοποιηση των επιθυμιων ανθρωπων που καταρχην εναντιωνονται στην οικογενεια (δες παρελασεις υπερηφανειας) και επειτα τρεχουν να παρακαλεσουν τον νομοθετη ωστε να τελουν νομιμα γαμους και τεκνοθεσιες!
      Ο αναρχος δικαιωματισμος των επιθυμιων οδηγει σε τρελα!

      Το δικαιωμα του παιδιου να ανατραφει με μητερα και πατερα διαγραφεται, απλα και μονο για να ικανοποιηθουν εγωϊστικα καπριτσια!

    • Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΡΕΚΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.
      ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; ( ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ).

      ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΟΛΗ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ!

    • Οι μεγάλες «αναμορφωτικές» ιδεολογίες που γέννησε η μέθη του «Διαφωτισμού» (φασισμός, ναζισμός, μαρξισμός, ελευθερία των αγορών, δηλαδή ολοκληρωτισμός της κερδοσκοπίας) έφεραν εφιαλτική απανθρωπία.

      Παταγώδης κατάρρευση όλων αυτών των ιδεολογιών.

  • Έτσι είναι είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, ας μην κρύβονται. Γιατί φοβούνται και τα μασάνε… Αυτό διαπίστωσα… Κι έχω ρωτήσει πολλούς!

  • Φυσικά να δώσουν αναφορά!
    Τους ψηφίζουμε όχι για να κάνουν ότι θέλουν αλλά για να μας ακούν.
    Ας μας πουν με τί μούτρα θα μπουν στην εκκλησία μετά και με τί συνείδηση θα κοινωνήσουν ή θα πάρουν αντίδωρο .
    Ας μας πει κι ο δήμαρχος όταν κληθεί να παντρέψει ομοφύλους τί θα κάνει και πως θα θέλει να είναι και χριστιανός όταν κι αν δεν σέβεται την πιστη

    • με τί μούτρα θα μπουν στην εκκλησία….

      και σε τιμητική θέση !!!!
      και θα κρατάνε και εικόνα σε λιτανεία !!! φρίξον ουρανέ , στέναξον γη !!!

  • Συμφωνώ με την προυπόθεση να μας πουν εγγράφως οι βουλευτές της Νίκης ποιοι και πότε νηστεύουν, πάνε στην εκκλησία, δεν απατούν τους/τις συζύγους, ποιους ελλεημονούν με την παχυλή βουλευτική “αποζημίωση”

  • ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !!

    Ὁ Ἅγιος Παΐσιος πρίν δεκαετίες…
    «Θά ἔρθει καιρός πού θά ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θά ψηφίζονται νόμοι καί θά καταργοῦνται ἄλλοι καί θά ἐπικρατοῦν σύγχυση καί ταραχή. Τότε ὅμως θά ἀντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί
    ἀλλά καί τό ΚΚΕ.

    Τά χρόνια ἐκεῖνα τόσο ἀπογοητευμένος θά εἶναι ὁ κόσμος ἀπό πολιτικούς… Ὁ Θεός δέν θά ἐπιτρέψει νά γίνει κακό, ἀλλά θά γίνουν πράματα καί θάματα πού δέν θά ἐξηγοῦνται μέ τή λογική. Ὁ κόσμος θά σιχαθεῖ τούς πολιτικούς καί θά τούς κυνηγήσει. Ὅπως ἕνα μπαλόνι φουσκώνει καί ξαφνικά σκάει, ἔτσι θά σκάσουν κι αὐτοί». Ἡ μαρτυρία αὐτή εἶναι καταγεγραμμένη στό ἔργο τοῦ Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Μαρτυρίες προσκυνητῶν – Γέροντας Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης 1924-1994», τόμος Β´, 2η ἔκδοση, σελ. 381

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι