Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (γράφει η μητέρα ενός ήρωα μαθητή του 17ου Δημοτικού σχολείο Κοζάνης, που πάλεψε με τον καρκινόδρακο)

15 Φεβρουαρίου 2024
11:30
15 Φεβρουαρίου και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους πραγματικούς σούπερ-ήρωες της ζωής, που οι δυνάμεις τους ξεπερνούν κι αυτών από τα κόμικς.

Σε αυτούς τους ήρωες που αντί να τους βρίσκουμε σε σχολεία, πάρκα, πάρτυ…είναι σε κάποιο δωμάτιο παιδοογκολογικής και μάχονται με καρκινόδρακους!

 

Όπλα τους…η παιδικότητά τους, η περίσσεια υπομονή τους, η απίστευτη ωριμότητά τους μα κυρίως το αστείρευτο γέλιο τους που εξουδετερώνει κάθε τι κακό στο άκουσμά του.

 

Οι μάχες τους όμως είναι “σώμα με σώμα” γι αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζονται τη βοήθειά μας για να πάρουν μια ανάσα ανασυγκρότησης και να ριχτούν αμέσως στη μάχη!

 

ΑΙΜΑ – ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ – ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ είναι η κινητήρια δύναμή τους.

 

ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ!

Παραταύτα θα δώσουμε ελπίδα σε αυτά τα παιδιά.

 

Ας βοηθήσουμε λοιπόν κι εμείς να κατατροπώσουν τον καρκινόδρακο!

Ας γίνουμε εμείς οι δικοί τους ήρωες!

 

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο σας για τη δύναμη που έχετε να πολεμάτε κι εσείς δίπλα στον μικρό σας ήρωα.
    Εύχομαι σύντομα να είναι όλα παρελθόν, ένα όνειρο που έφυγε και πάει.
    Και να συνεχίσετε να προτρέπετε τον κόσμο για δωρεά αίματος, αιμοπεταλιων, μυελού των οστών. Διότι από κάποιους δεν θα λείψουν, καθώς αναγεννώνται διαρκώς, ενώ σε κάποιους θα χαρίσουν την ίδια τη ζωή!
    Ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά σας στέλνω και ας μην σας γνωρίζω.
    Γνωρίζω τον βουβό πόνο του συνοδού καρκινοπαθούς και αυτό φτάνει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.