kozan.gr: Πέρασε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών – 176 «ναι» – 76 «όχι» και δύο «παρών» – 46 οι αποχές – “Nαι” ψήφισαν κι οι 4 βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης (Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βέττα, Κουκουλόπουλος)

15 Φεβρουαρίου 2024
23:44

Με 176 «ναι» υπερψηφίστηκε επί της αρχής στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ισότητα στο γάμο.

Συνολικά ψήφισαν 254 βουλευτές, εκ των οποίων 176 «ναι», 76 «όχι» και 2 παρών. Απουσίασαν συνολικά 45 βουλευτές, με όλα σχεδόν τα κόμματα που επισήμως το στήριξαν (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά) να μετρούν τις δικές τους απώλειες, εκτός της Πλεύσης Ελευθερίας που και οι έξι της κοινοβουλευτικής της ομάδας το υπερψήφισαν..

“Nαι” ψήφισαν κι οι 4 βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης (Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βέττα, Κουκουλόπουλος)

38 σχόλια

  • Στην προσεχή εθνική επέτειο-25η Μαρτίου- θα τους δούμε στην Εκκλησία σε …. τιμητική θέση ! Αυτούς με έσχατη περιφρόνηση στον Ευαγγελικό Λόγο !!

  • Ο Μητροπολίτης μας πού είναι κρυμμένος τόσο καιρό και δεν παίρνει θέση;
    Θα είναι μαζί τους στην παρέλαση σα να μην συμβαίνει τίποτα;

    • τους χαίρονται, να είσαι σίγουρος ,τη δουλίτσα τους την κάνουν πλαγίως και υπογείως ,αυτοί που δεν έχουν όφελος (50%) δεν πήγαν καν να ψηφίσουν…

  • Καλά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να την καταλαβει διοτι είχε κομματική πειθαρχία, και δεν μπορούσε να ψηφίσει την πρόταση του δικού της κομματις αμ εκείνο το έρμο το ΠΑΣΟΚ δεν είχε δική του πρόταση να ψηφίσει και έγινε παιδί του Μητσοτακη

  • Πατρις θρησκεια οικογενεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. Τα εχουν ξεπουλησει ολα. Αυτους ξερουμε αυτους εμπιστευομαστε. Η εκκλησια απλος θεατης οπως και στα εμβολια

  • Έρχεται η ώρα τους απέδειξαν ότι για την καρέκλα πουλάνε τα πάντα Ο Κωνσταντινίδης ετοιμάζεται για υπουργός δεν κατάλαβε όμως ήρθε η ώρα του να πάει στο σπίτι του….Μεγαλη ντροπή

  • Μόλις ψηφίστηκε η νομοθετική κατάργηση του φυσιολογικού…

    φυσιολογικός -ή -ό [fisiolojikós] Ε1 : I. που υπάρχει, που συμβαίνει ή εξελίσσεται κανονικά, ομαλά, σύμφωνα με τη φύση και τους κανόνες της

  • Τώρα που η Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια θα γίνει μεζές της νέας τάξης και τα τρυφερά παιδιά της Ελλάδας φρέσκο κρέας της λεγόμενης «κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ», οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ολόκαρδα τους 4 βουλευτές του νομού μας.

  • Ντροπή τους. Κατά τα άλλα μόνιμα πρώτο στασίδι στον οίκο του Θεού. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το ποιόν αυτών των ανθρώπων.

  • οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ολόκαρδα τους 4 βουλευτές του νομού μας

    τώρα που η Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια θα γίνει μεζές της νέας τάξης και τα τρυφερά παιδιά της Ελλάδας φρέσκο κρέας της λεγόμενης «κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ».

  • Θα ήθελα να δω να γίνονται πράξεις τα λόγια των Αρχιερέων (όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο δεν έχουν καμιά θέση στην Εκκλησία με τις ανάλογες τιμές και δόξες που είχαν μέχρι τώρα..) και όλοι αυτοί που ψηφίσαν να μην καπηλεύονται το θρησκευτικό συναίσθημα για “ψηφαλάκια”, αφού για την καρέκλα την βουλευτική τους θυσίασαν τις αρχές της παραδοσιακής πυρηνικής οικογένειας. Δεν μπορεί να είστε κυρίες και κύριοι βουλευτές σε 2 βάρκες ανάλογα στα συμφέροντά σας. ΑΚΥΡΟ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “μαυροο στο μαυρογιαλούρο” στις επόμενες εκλογές!!!

  • Είμαστε πολύ μπροστά σαν κοινωνία…..ας ορίσουν έναν τιμοκατάλαγο στο επάγγελμα της παρένθετης μητέρας και φυσικά τους φορολογικούς συντελεστές.

  • Μια ερώτηση:
    Η τοπική αυτοδιοίκηση τι θα κάνει;
    Θα τους παντρέψει; (ρητορικό το ερώτημα)
    Θα μας πουν αφού είναι νόμος, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
    Μπορείτε! Να παρατηθείτε ΟΛΟΙ, προς ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Πήγατε όλοι και προϋπαντήσατε τον Κασελάκη, αν είναι δυνατόν!
    (Έθεσα το ερώτημα σε έναν από αυτούς τους “προοδευτικούς” <> Άρχισε να κάνει γύρω από τον εαυτό του και να φτύνει τον κόρφο του!! Όταν βάζεις φωτιά στο σπίτι του γείτονα θα καεί και το δικό σου.
    Η σιωπή είναι συνενοχή!
    Ο θεός να μας ελεήσει!

  • Συγχαρητήρια στους βουλευτές μας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κάνανε το βήμα για την κοινωνική απελευθέρωση των ομοφυλοφίλων.

  • Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Ας ψηφίζουν ότι ψηφίζουν, ας λαδώνονται αρκεί να μας κάνουν ρουσφέτια. Τώρα ας θερίσουμε ότι σπείραμε.

  • ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ 4 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΝΩΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΛΙΤ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  • ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΛΗΣΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΗ….για την καρέκλα το κάναν….. όλοι τους προδωσαν τους ψηφοφόρους τους…….Η προοδευτικοτητα ενός κράτους δε ξεκινάει από το να ψηφίζουν νομοσχέδια της ανωμαλίας ….ΝΔ έχει καταργήσει τον όρο οικογένειά, πολυτεκνια και πολλά άλλα….

  • Ο Μητροπολιτης τι να πει;
    Τ αλισβερίσια θέλουν δυο!
    όμοιος ομοίω αεί κ.λ.π- κ.λ.π.
    για τα λεφτά ,τα πάντα αγιάζονται

  • ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ.ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι