Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης συμπαραστέκεται στον αγώνα των αγροτών

16 Φεβρουαρίου 2024
16:15
 Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης, αντιλαμβανόμενος τα σοβαρά

προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής, αλλά και κατ’ επέκταση οι

αγρότες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, δηλώνει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στα

δίκαια αιτήματα τους και στον αγώνα που ξεκίνησαν, με όσα μέσα διαθέτουν διεκδικώντας

σειρά μέτρων, που θα τους ανακουφίσουν οικονομικά, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα των

αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Η αλληλεγγύη είναι βασικό συστατικό των συνεκτικών κοινωνιών, των κοινωνιών που

αντιπαλεύουν από κοινού τα προβλήματα που προκύπτουν. Οι κοινοί αγώνες είναι η

απάντηση και ο δρόμος απέναντι σε κάθε επιχειρούμενο κοινωνικό αυτοματισμό, μεταξύ

όλων των παραγωγικών δυνάμεων μιας υγιούς κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος

 

Χριστοφορίδης Γεώργιος

Ο Γεν. Γραμματέας

Καστανάρας Μιχαήλ

 

4 σχόλια

  • Κύριε Χριστοφορίδη μέσα από το υπόστρωμα της θεσμικής σας λειτουργίας ως περιφερειακός σύμβουλος και ως πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΑ Κοζάνης προσπαθείτε να κατεργαστείτε την κοινωνική συνείδηση των αγροτών εκδίδοντας ανακοινώσεις επί παντός επιστητού δίχως επιστημονική τεκμηρίωση, αλλά με την ψευδαίσθηση της επιστημονικής βεβαιότητας και της επάρκειας επί του αγροτικού ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ. Ούτε στο περιφερειακό καταθέσατε τεκμηριωμένη πρόταση που να ανοίγει δρόμους για τους αγρότες. Απλώς για να επιπλεύσετε στην τοπική αυτοδιοικητική επικαιρότητα, επιδίδεστε σε ρητορικά τεχνάσματα που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν την προσωπική σας δίψα και εγωπάθεια για προβολή για να δείξετε ότι κάτι κάνετε αυτοδιοικητικά. Και την καλύτερη τοποθέτηση για τους αγρότες την έκανε η κ. Ζεμπιλιάδου, γιατί είχε στοιχεία και αριθμούς. Οι δικές σας οι προτάσεις είναι αστοιχείωτες γιατί δεν έχουν περιεχόμενο.

    • Για να γράψεις τόσα μάλλον κάτι και έκανε ο Χριστοφορίδης! Γιώργο μην μασάς προχώρα και ας χάνουν κάποιοι τον ύπνο τους!

  • Καθώς δεν υπάρχει ούτε λέξη για τους φοιτητές να συμπεράνουμε ότι ακολουθούν την γραμμή ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσει υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων που δεν είναι πανεπιστήμια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.