Πρόεδρος Κοινότητας Ακρινής Αντωνιάδης Γιώργος: Διπλά εκτεθειμένη η προηγούμενη δημοτική αρχή Κοζάνης, της παράταξης του Λάζαρου Μαλούτα

16 Φεβρουαρίου 2024
18:22
Διπλά εκτεθειμένη η προηγούμενη δημοτική αρχή Κοζάνης, της παράταξης του κυρίου Μαλούτα, στο ζήτημα της Ακρινής με όσα δημοσιεύονται από «παράγοντες» στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως αποδεικνύεται από έγγραφα αλλά και προεκλογικές συναντήσεις και υποσχέσεις για το χωριό μας, κανένα ουσιαστικό βήμα δεν έχει γίνει στο θέμα της χρηματοδότησης του εναλλακτικού σχεδίου που επέβαλε η κυβέρνηση μετά την κατάργηση του νόμου για τη μετεγκατάσταση, τον Φεβρουάριο του 2023. Ακόμη και η μελέτη της Ενεργειακής Κοινότητας που υποσχέθηκαν, μήνες μετά, βρίσκεται κυριολεκτικά στο μηδέν! Αναρωτιόμαστε γιατί το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων έχει καθυστερήσει οχτώ μήνες για την ανάθεση της συγκεκριμένης μελέτης αλλά και το λόγο για τον οποίο δεν ανέλαβε η κυβέρνηση την υπόθεση αυτή, ώστε να χρηματοδοτηθεί μαζί με τα υπόλοιπα έργα από το Υπουργείο Ενέργειας ή το Πράσινο Ταμείο. Είναι αλήθεια πλέον ότι τα λόγια, οι συνεντεύξεις και οι προεκλογικές φαμφάρες δεν φτάνουν, απαιτούμε τώρα άμεση χρηματοδότηση σε όσα είχαν δεσμευτεί προεκλογικά για την Ακρινή !  

 

6 σχόλια

    • Γιωρίκα, εσύ πολλά έξυπνος θα είσαι… Λες η κυβέρνηση να φτάει το φωτοβολταικον, να δει σας τα παράδες και εσεις … να συρίζετε κλέφτικά… Αν συμφωνείτε με το σχέδιο θα εφτάατο η κυβέρνηση. Αν κι θέλετε και λέτε γιοκ κι θα φτάει τιδέν. Και τα παράδες θέλω και το σχέδιο κι θέλω κι ίνεται…

    • Ο Αντωνιάδης και ο Βουλευτής πού στηρίζει έλεγαν το αυτονόητο ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος
      Όταν κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι ο νόμος έχεις λήξει και αφού έληξε γιατί μετά τον κατάργησαν

  • Το θέμα δεν είναι τί κανέναν οι προηγούμενοι το θέμα είναι τι κάνει τώρα ο κοκαλιαρης και ο κασαπιδη έλεγε πρίν της εκλογές θα έχουμε το υδρογόνο μετά θα κάνουμε αμάξια μέσα στο ορυχείο μετά θα κάνουμε την Κοζάνη Λοζάνη και μετά πήγε σπίτι έχασε της εκλογές να τώρα και ο δικό σόυ άσε τι Έκανε ο Μαλουτας εσείς σαν νέα δημοτική αρχη τι κάνετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι