Χ. Γκοβεδάρος (Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων): “Στη γέφυρα του Βενέτικου ποταμού δεν έχει γίνει καμία συντήρηση του φορέα από την κατασκευή της, εξήντα και πλέον χρόνια πριν και χρήζει άμεσης ενίσχυσης”

16 Φεβρουαρίου 2024
20:17

Στη γέφυρα του Βενέτικου ποταμού δεν έχει γίνει καμία συντήρηση του φορέα από την κατασκευή της, εξήντα και πλέον χρόνια πριν και χρήζει άμεσης ενίσχυσης.

Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή δημοπράτησε το Δεκέμβριο του 2023 το έργο “Αποκατάσταση φέρουσας ικανότητας και ενίσχυση της γέφυρας του Βενέτικου ποταμού” στο οποίο έχει προκύψει ανάδοχος και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης.

Το χρονοδιάγραμμα του έργου προβλέπει περάτωση εργασιών σε 18 μήνες, ένα διάστημα το οποίο θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε κατά πολύ, σε συνεννόηση με τον ανάδοχο και την επιβλέπουσα υπηρεσία, με σκοπό η γέφυρα να παραδοθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα ενισχυμένη και ασφαλής σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη.

Έως τότε το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο βαρέων οχημάτων έχει οριστεί στους 40 tn και παρακαλούνται οι οδηγοί να το τηρούν απαρέγκλιτα.

Η νέα Περιφερειακή Αρχή έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών και επαγγελματιών που διέρχονται μέσω του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας και σε αυτό το πλαίσιο θα αναλάβει πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα.</div

2 σχόλια

  • κ. αντιπεριάρχη επειδή όλα αυτά που ΔΕΙΧΝΕΤΕ ότι θα κάνετε δεν θα τα κάνετε λόγω αντικειμενικών αδυναμιών στο τέλος θα μείνετε με την ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ και αυτό θα είναι ότι χειρότερο για εσάς…

  • Άλλος το δημοπράτησε κι άλλος καμαρώνει!
    Για να μην αναφέρουμε και τις παρατηρήσεις σου για τη γέφυρα Σέρβων, που αν τις διάβαζε κάποιος σχετικός, το ηπιότερο που θα μπορούσε να σε χαρακτηρίζει είναι “ασχετος”, που φυσικά δεν είσαι απλά “έκοψες παχιά” αλλά τώρα που έχεις θέση ευθύνης;!….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.