kozan.gr: Eκπαιδευτική διημερίδα με θέμα: «Το ευ αγωνίζεσθαι ασπίδα στην οπαδική βία», στις 28 και 29 Φεβρουαρίου 2024, σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα

17 Φεβρουαρίου 2024
07:13
Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Κοζάνης, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, τον Δήμο Κοζάνης, τον Δήμο Εορδαίας και τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Π.Ε. Κοζάνης, διοργανώνουν εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα: «Το ευ αγωνίζεσθαι ασπίδα στην οπαδική βία», στις 28 και 29 Φεβρουαρίου 2024, στην Κοζάνη (Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, Φιλίππου Β΄30) και στην Πτολεμαΐδα (Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, Περγάμου 80) και ώρα 10:00 – 13:00.

Σκοπός της διημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του μαθητικού κοινού σε θέματα που αφορούν στην οπαδική βία, η οποία αποτελεί ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο κοινωνικής παθογένειας και η συμβολή όλων μας για την πρόληψη και την εξάλειψή του είναι απαραίτητη. Τη διημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία και τις εισηγήσεις τους, ο κ. Κερερές Δημήτριος, Διευθυντής Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. , ο κ. Πύρρος Δήμας, Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, η κα. Πατουλίδου Παρασκευή Ολυμπιονίκης, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ο κ. Θεοδωράκης Ιωάννης, Καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας, Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης και πρώην Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο κ. Παλαμάς Αθανάσιος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής, ο κ. Καμπανός Αριστείδης, Τομεάρχης Ευαισθητοποίησης κατά της Αθλητικής Βίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο κ. Ουσταγιαννίδης Παντελής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης αΑστυνομίας Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι