Λονδίνο 2017: Εκτός τελικού στο μήκος ο Τεντόγλου

5 Αυγούστου 2017
08:16

O Μίλτος Τεντόγλου δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο και με καλύτερο άλμα στα 7,79μ., αποκλείστηκε στα προκριματικά του μήκους με τη 19η θέση στο σύνολο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, ο οποίος πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα με την 7η καλύτερη επίδοση φέτος (8,30μ.) έκανε πρώτη προσπάθεια στα 7,70μ., την ώρα που το όριο για τον τελικό ήταν τα 8,05μ. Η δεύτερη προσπάθεια ήταν και η κορυφαία του, ενώ το τρίτο άλμα ήταν άκυρο, με συνέπεια να μην καταφέρει να διεκδικήσει είσοδο στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο κορυφαίος άλτης του κόσμου, Λούβο Μανιόνκα, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό στο γόνατο έδειξε σε καλή κατάσταση, καθώς στο πρώτο άλμα του “προσγειώθηκε” στα 8,12μ.. Σε καλή κατάσταση έδειξε και ο Μάικελ Μάσο (Κούβα), που πήδηξε στα 8,15μ., αλλά και ο δεύτερος κορυφαίος φέτος στον κόσμο, βάση επίδοσης, ο Ρούσαν Σαμάι (8,14μ.).

Στον τελικό προκρίθηκε και ο Ρώσος Αλεξάντερ Μένκοφ με 8,07μ., που επέστρεψε στη διοργάνωση ως ανεξάρτητος. Έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση του ολυμπιονίκη του Ρίο, Τζεφ Χέντερσον, που με 7,84μ. έμεινε εκτός συνέχειας.

Photo credits: Eurokinissi – sports24.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι