ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Κοζάνης: Απάντηση στην παράταξη «Συνεργασία για το Εργατικό Κέντρο»

17 Φεβρουαρίου 2024
15:54

 

Με έκπληξη ακούσαμε τον επικεφαλή της Συνεργασίας για το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης (ΠΑΣΚΕ-ΑΡΚΕ,) να καταγγέλλει την ΔΑΚΕ ΕΚΝΚ.

Κατανοούμε βέβαια ότι τα πολλά ενδοπαραταξιακά τους προβλήματά δεν τους αφήνουν να δουν την πραγματικότητα και τους οδηγούν σε συνεχόμενα σφάλματα.

Από την ανυπαρξία τους στα Διοικητικά Συμβούλια του ΕΚΝΚ τον τελευταίο χρόνο, ως την αποχώρησή τους από τις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου (πριν καν ακόμα ξεκινήσει).

Ένα συνέδριο όπου έπειτα από πολλά χρόνια έγινε ουσιαστικός διάλογος, ακούστηκαν όλες οι απόψεις, αυτοί επέλεξαν την φυγή.

Είναι προφανές ότι οι σπασμωδικές τους κινήσεις και τα προβλήματά τους έχουν αρνητικό αντίκρισμα στους εργαζόμενους με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της παράταξής τους.

Ας τα βρούνε πρώτα μεταξύ τους και μετά ας καταγγέλλουν την ΔΑΚΕ ΕΚΝΚ.

Η παράταξη της ΔΑΚΕ, όπως το έχει αποδείξει διαχρονικά, επενδύει στις λύσεις των πολλών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο Νομό μας από όλες  τις κυβερνήσεις εδώ και δεκαπέντε χρόνια, με την απολιγντιοποίηση και τις συνέπειές της.

Η ΔΑΚΕ εκφράζει γνήσια τα δίκαια αιτήματα της μισθωτής εργασίας και γι΄ αυτό επιβραβεύεται από τους εργαζόμενους, αυξάνοντας συνεχώς την δύναμή της.

Όραμά μας είναι η συγκρότηση μιας ισχυρής κοινωνικής συμμαχίας, όλων των υγιών παραγωγικών δυνάμεων που συμμερίζονται την ελεύθερη και ακμάζουσα κοινωνία, διεκδικώντας την μεγιστοποίηση της συλλογικής ευημερίας, της προόδου και της προκοπής της περιοχής μας.

 

 

 

ΔΑΚΕ ΕΚΝΚ

4 σχόλια

  • Καταστρέψατε για τις προσωπικές σας θέσεις το εργατικό κίνημα
    Τυγχάνει απορίας άξιο γιατί σας ψηφίζουν η απλώς μόνοι σας ψηφίζεστε

  • Για πείτε και σε μας τους “αδαείς” ποιες είναι οι λύσεις που βρήκατε στα παρακάτω προβλήματα που μαστίζουν τους εργαζόμενους της περιοχής: Απολιγνιτοποίηση, ανεργία, ακρίβεια, καταστρατήγηση των ωραρίων εργασίας καθώς και των συνθηκών που επικρατούν. Εσείς λοιπόν που εκφράζεστε πολιτικά από την υπάρχουσα Κυβέρνηση και άρα είναι πιο εύκολο να σας ακούσει, τι κάνατε για όλα αυτά. Κάποτε τα συνδικάτα είχαν φωνή και ήταν δίπλα στον κόσμο της εργατιάς. Τώρα χρησιμοποιούνται για να λουφάρουμε στην δουλειά μας και για να αποκτήσουμε έναν τίτλο. Καλές είναι οι συζητήσεις στις καφετέριες αλλά ακόμα καλύτερο θα ήταν να επισκεφτείτε και τους χώρους εργασίας του Ιδιωτικού τομέα. Λυπάμαι κύριοι για την κατάντια του Συνδικαλισμού που εκπροσωπείται. Λυπάμαι ειλικρινά.
    ΥΓ Δυστυχώς η αναφορά μου απευθύνεται πρώτα σε σας, αλλά και σε όλες τις παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης που απλά παρακολουθούν.

  • Η γνώμη μου είναι πως ευτυχώς υπάρχει αυτή η παράταξη γιατι θα είχαμε ξεμείνει από λύσεις στην Δυτική Μακεδονία,,,ΔΑΚΕ και ξερό ψωμί ή αλλιώς,δεν υπάρχει ελπίδα καμια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.