kozan.gr: Δηλώσεις του Αρχηγού της ομάδας της Κοζάνης, για τη διαιτησία, που θα συζητηθούν: “Θα το πω ωμά. Σήμερα μας στέρησε το ψωμί μας ο κύριος (διαιτητής). Είμαι πολύ στεναχωρημένος η προσπάθεια που έγινε απ” όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτική. Eγώ ως αρχηγός της ομάδας ντρέπομαι να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες. Ένας ειρωνικός διαιτητής σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδινε συνέχεια φάουλ και μας ειρωνευόταν. Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια κλαίνε” (Bίντεο)

18 Φεβρουαρίου 2024
16:29

Μετά τη λήξη του αγώνα Κοζάνη – ΑΕΚ Β’  και την εντός έδρας ήττα με σκορ 0 -1 σε δηλώσεις προέβησαν οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας της Κοζάνης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα και τα όσα σημειώθηκαν. Αξιοσημειώτες είναι οι δηλώσεις του Aρχήγου της ομάδας της Κοζάνης ο οποίος ανέφερε: “Θα το πω ωμά. Σήμερα μας στέρησε το ψωμί μας ο κύριος (διαιτητής). Είμαι πολύ στεναχωρημένος η προσπάθεια που έγινε απ’ όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτική. Eγώ ως αρχηγός της ομάδας ντρέπομαι να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες. Ένας ειρωνικός διαιτητής σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδινε συνέχεια φάουλ και μας ειρωνευόταν. Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια κλαίνε”.

kozan.gr: Μικροεπεισόδια, μεταξύ των παικτών, με τη λήξη του αγώνα Κοζάνη – ΑΕΚ Β’ 0 -1 – Προκλητική έως εξοργιστική η διαιτησία υποστηρίζουν οι φίλαθλοι της Κοζάνης (Βίντεο)

 

Kozan.gr: Έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Κοζάνης, προς το διαιτητή της αναμέτρησης, με τη λήξη του ημιχρόνου του αγώνα Κοζάνη – ΑΕΚ Β’ 0-1 (Βίντεο)

 

 

19 σχόλια

  • Λυπάμαι που ποδοσφαιριστές δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για τα χάλια της ομάδας, αλλά για όλα φταίει ο διαιτητής. Κάθε αγωνιστική όταν χάνει η Κοζάνη φταίει ο διαιτητής, οταν κερδίζει όλα μια χαρά τότε ο διαιτητής είναι καλός. Κάπου πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη για να μη φαίνεται τόσο η γύμνια της ομάδας, όσο και η απαξίωση από την διοίκηση.

    • Ρε τρόμπα διαμαρτυρήθηκε κανείς για διαιτησία από τις ήττες με ΠΑΟΚ, Καμπανιακό, Ν. Βόλου; Αφού δεν ήσουν στο γήπεδο τι σχολιάζεις;

      • Εάν θέλει να δεις έναν τρόμπα κοίτα στον καθρέφτη σου. Δε πιστεύω να υπάρχει πιο μεγάλος τρόμπας από εσένα νούμερο.. Όσο για διαμαρτυρίες μάλλον εσύ δεν είσαι στο γήπεδο.

  • Ρε παιδιά δίνουν μέσα όπως σε κάθε ματς. Ο διαιτητής ήταν επιπέδου β αλλά δεν μας αδίκησε. Το γκολ είναι κοντρόλ στο στήθος
    Μια ύπουλη διαιτησία είχαμε φέτος εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ β. Σήμερα η ταν ένας διαιτητής που άκουγε πολλά από την αρχή χωρίς να υπάρχει σοβαρή φάση για διμαρτυτια

  • Η Κοζάνη έχασε σήμερα από μια ομάδα κατώτερη της..και αυτό οφείλεται στο ότι οι παίκτες δεν είχαν το πάθος αλλά και την αυτοπεποίθηση..για να γυρίσουν το παιχνίδι. Επίσης ο προπονητής πολύ αργά ζήτησε να παίξει η ομάδα ποιο προωθημένα και επιθετικά..παρότι από το πρώτο ημίχρονο φαινόταν τα αμυντικά κενά της ΑΕΚ Β. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και η αιτία που χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες.

  • Πάντα η εύκολη λύση
    Φταίνε οι άλλοι ,πάντα οι διαιτητές,αλλά ποτέ εμείς
    Δεν άκουσα ούτε διάβασα πουθενά αυτοκριτική
    Για αυτό είμαστε σε τόσο υψηλό επιπεδο

  • Αντε ο παίκτης την σταμάτησε με το χέρι, από κεί και πέρα τί γίνεται αφού δεν σφύριξε ο διαιτητής;Με την μπάλα στα πόδια κάνει βόλτα έξω από την μεγάλη περιοχή και σουτάρει ανενόχλητος.Αυτό Διγκόζη γιατί δεν το λές;Μαρκάρισμα με τα μάτια..Ένας σωστός προπονητής θα μιλούσε για όλη τη φάση .

  • Η ομάδα έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη και στο σκοράρισμα ξεκάθαρα, ο προπονητής έχει τις δικές του ευθύνες σίγουρα, αλλά μη μας τρελαίνετε ότι το κοντρόλ έγινε με το στήθος. Το είδα ζωντανά στο γήπεδο και άλλες 15 σε βίντεο σε αργή κίνηση. Ο διαιτητής αδίκησε κατάφωρα την Κοζάνη για όσους ξέρουν από μπάλα, καθάριζε πολλές φάσεις με επιθετικά φάουλ στην περιοχή της, δεν έδινε κάρτες στην ΑΕΚ με τίποτε, ανέχτηκε τις καθυστερήσεις τους, δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή στο β ημίχρονο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια, τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή.

  • Αν κάποιο αδικήθηκε απ’ τη διαιτησία με την ΑΕΚ, αυτή είναι η Κηφισιά! Το επιθετικό φάουλ που κάνει με το χέρι ο Γκαρσία, ο Γκορτσίλας το έκανε πέναλτι κι αποβολή στο 4΄, καθαρίζοντας το ματσάκι από νωρίς.
    Όσο για την Κοζάνη, γιατί ακόμα έχει το Διγκόζη, αφού η ομάδα δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση;

  • Η ΑΕΚ έχει χάσει 11 βαθμούς από τις ομάδες από την 6η θέση και κάτω ο ΠΑΟΚ 5 ο Ολυμπιακός 7 και ο ΠΑΟ νομίζω 6 και ελέγχει την ΕΠΟ; Καληνύχτα αμπαλοι

  • Μετά το κοντρόλ η μπάλα φτάνει μέχρι την γραμμή του πλαγίου άουτ. Ο ίδιος ο παίκτης προχωρά με την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, κοντοστέκεται,συνεχίζει και σουτάρει. Πού είναι το μαρκάρισμα;Αυτό είναι το λάθος και όχι αν η μπάλα κτύπησε στο χέρι ή όχι.Δηλ.όπως μας τα λένε κάποιοι ειδήμονες σχολιαστές όταν γίνεται παράβαση και δεν σφυρίζει ο διαιτητής οι αμυντικοί σταματάνε;Αυτά τα μαθαίνουν στην Α’ Δημοτικού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι