Kι ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Εργών Χαρίσιος Γκοβεδάρος για το αποτέλεσμα του αγώνα Κοζάνη – ΑΕΚ Β’ 0 -1: “Απαράδεκτη σήμερα η διαιτησία στον αγώνα Κοζάνη-Α.Ε.Κ. Β, θέλω να πιστεύω λόγω ανικανότητας και όχι σε διατεταγμένη υπηρεσία”

18 Φεβρουαρίου 2024
17:25
Απαράδεκτη σήμερα η διαιτησία στον αγώνα Κοζάνη-Α.Ε.Κ. Β, θέλω να πιστεύω λόγω ανικανότητας και όχι σε διατεταγμένη υπηρεσία, αδικώντας κατάφωρα την ομάδα της πόλης μας.
Ένας ανεκδιήγητος διαιτητής ονόματι Μελιτζανίδης εκ Βεροίας τίναξε το παιχνίδι στον αέρα και ευτυχώς οι φίλαθλοι της ομάδας μας έδειξαν σύνεση και ψυχραιμία και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…
Τέτοιες συμπεριφορές πέραν ότι απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα είναι υπεύθυνες για την πιθανότητα άσχημων καταστάσεων.
Ας έχουν γνώση εκεί στα κέντρα αποφάσεων και ενόψει playoffs ότι δε θα γίνουν αποδεκτές αντίστοιχες συμπεριφορές στο μέλλον και ας φροντίσουν να προστατεύσουν το ίδιο το ποδόσφαιρο.

18 σχόλια

  • Στο μεταξύ το γκολ τους είναι καθαρό..
    Μην κρύβεται την ανικανότητα σας
    Οι παίχτες των αντιπάλων ήταν καθαροί
    Δυστυχώς σήμερα η ομάδα μας ήταν κατώτερη των περιστάσεων σε όλα τα επιπεδα
    H Ένωση αναφέρει ότι η αποστολή της δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους των γηπεδούχων και συγκεκριμένα υπήρξε στόχευση προς τον Ηλία Ατματίδη και τον προπονητή Νίκο Κούστα.

    Από την ΑΕΚ τονίζουν πως με δυσκολία έφτασαν οι άνθρωποι της ομάδας στα αποδυτήρια, ενώ έχουν δώσει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία με τον Αποστόλη Χριστόπουλο, του οποίου η φανέλα είναι σκισμένη, ενώ σύμφωνα με την Ένωση έχει ανοιγμένη μύτη απο γροθιά.

    • Κυρ Γκοβεδαρο περιμενουμε εργα και οχι λογια,ειμαστε εδω για να σας κρινουμε για τα πρωτα, αλλα μεχρι σημερα δειχνεται κατωτερος της θεση σας και ειστε μονο λογια.

  • Ζούμε σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός της οποίας παρακολουθούσε όλον τον κόσμο με παράνομα λογισμικά κοριούς, και οι πολίτες της τον ξαναψήφισαν. Ο διαιτητής σας πείραξε. Καλά να σας κάνει. Εύχομαι κι άλλα τόσα, μπας και ξυπνήσετε.

  • Να δώσουμε τα μπράβο στους “φιλάθλους” μας που φώναζαν κλ…αθηναιοι ενώ η kiefer είναι βέροι σουρδοι στο μεταξύ η ΑΕΚ β έπαιξε καθαρά εμείς χάσαμε δύο αχαδτα το γκολ τους επίσης καθαρο

  • Σταματήστε με αυτές τις δηλώσεις κατά του διαιτητή για να γίνεστε αρεστή στους ψηφοφόρους σας. Πες κατι για την διοίκηση ή τον προπονητή καθώς και για τους παίκτες της Κοζάνης. Εάν δεις τα ματς που κέρδισε η Κοζάνη τα περισσότερα είναι με πέναλτι αυτό κάτι λέει. Η διοίκηση δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για τον διαιτητή εσύ ως τι μιλάς;

  • Στο εισητηριο γράφει no violence on pitches
    Βγάλτε το
    Σήμερα η ομάδα ο κοουτς η διοίκηση και μεγάλο μέρος των φιλάθλων ήταν πολύ κατώτεροι της πόλης μας
    Η ΑΕΚ. Β έπαιξε καλά και το γκολ τους ήταν καθαρό, ήταν στήθος καθαρά το κοντρόλ δεν φταίνε που εμείς χάσαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες
    Ο διαιτητής ήταν μέτριος αλλά λάθη σοβαρά δεν έκανε
    Στο μόνο ματς στην Κοζάνη γιατί εκτος δεν έχω πάει που είχαμε κόντρα διαιτησία ήταν με τον ΠΑΟΚ β αλλά εκεί τα καλοπαιδα μας δεν μιλησαντο πιο αστεία είναι που κάποιοι έλεγαν κλαθηναιο τον Ατματζίδη!δεν ξέρω εάν τα αφεντικά της kiefer είναι σουρδοι χαχαχα

  • Τι έγινε εκλέχτηκες και έγινες παντογνώστης και στη διαιτησία??? Η διαιτησία ήταν μια χαρά και το γκολ στο Γάμα…20 αγώνες με 9 γκολ δεν έχει καμία ομάδα σε όλη την Ευρώπη…Άλλου λοιπόν τον λαϊκισμό

  • Ας μπει κάποιος στον κόπο απο τους σχολιαστές να δει το πρωσοπικό ιστολόγιο του κ.Αντιπερειφερειάρχη για να καταλάβει πως η στάση του δεν εχει αλλάξει διόλου μετά την εκλογή του …. στις δημόσιες τοποθετήσεις του αλλά δυσυχώς μόνο χολή …για όλους και για όλα σε αυτην την πολή…

  • Η γεύση της ανάδρασης της κοινής γνώμης από την εμπλοκή του αυτοδιοικητικού προσώπου με τη συγκεκριμένη υπόθεση, επιβεβαιώνει το «Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες».

  • Εκτος απο να πας σε όλες τις πιτες και να βγαζεις δελτια τυπου για βολτες χωρίς λογο κανεις καμια δουλεια; Κι αλλοι είναι αντιπεριφερειαρχες αλλά δεν καβαλησαν το καλαμι. Χαλαρωσε λιγο, δεν χρειαζεται να εχεις αποψη για τα παντα.

  • για όλους τους παραπάνω: ρε άχρηστοι βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει ότι σφάξανε την ομάδα της ΠΟΛΗ ΜΑΣ και εσείς ακόμα έχετε την φανέλα της Αθήνας σε προτεραιότητα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.