kozan.gr: Ποντοκώμη Κοζάνης: Κάηκε ολοσχερώς ο πρώτος όροφος μονοκατοικίας, που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του χωριού – Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί σε διπλανά κτήρια (Φωτογραφίες & Bίντεο)

19 Φεβρουαρίου 2024
11:14

Κάηκε ολοσχερώς ο πρώτος όροφος μονοκατοικίας, που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του χωριού στην Ποντοκώμη Κοζάνης, μετά από φωτιά που σημειώθηκε γύρω στις  8:45 το πρωί της Δευτέρας 19/2. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί σε διπλανά κτήρια. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς.

10 σχόλια

  • Ο χώρος ανήκει στη ΔΕΗ. οποιαδήποτε ανθρώπινη απώλεια ή βλάβη βαρύνει τη ΔΕΗ.
    Η ΔΕΗ μεχρι σημερα δεν έχει φροντίσει να αποκλείσει τον χώρο.

    • Μήπως δεν έπρεπε να έρθει και η πυροσβεστική γιατί το χωριό δεν υφίσταται; έχετε φάει μεγάλο σκάλωμα πάντως!!!!! Ας λιώσει αυτή η καραμέλα επιτέλους γιατί έχετε καταντήσει γραφικοί….

      • Κάτι δεν κατάλαβες. Πήρες τα χρήματα για την αποζημίωση. Έχεις υποχρέωση να αποχωρήσεις. Ξέρεις κανενα να αποζημιώνεται και να ζητά άλλου χωράφι για να καλλιεργεί;

        • Και εσείς κάτι δν καταλάβατε εφόσον δεν είναι έτοιμα τα σπίτια μας κ οι υποδομές δν μπορούμε να φύγουμε,ας λέμε τουλάχιστον ευτυχώς που δεν κάηκαν οι άνθρωποι.

    • Όσο η ΔΕΗ δεν απομακρύνει (υπογειοποιει τα καλώδια υπερυψηλης τάσης) με αποτέλεσμα να καθυστερεί την ολοκλήρωση όλου του έργου στο νέο οικισμό και να διατεθούν τα οικοπεδα προς χρήση, εμείς θα είμαστε εδώ είτε σας αρέσει ειτε όχι. Επίσης για να κάνουμε μια αναδρομή η αναγκαστικη απαλλοτρίωση έγινε για λόγους κοινής ωφελείας και όχι για να δημιουργηθούν φωτοβολταϊκά πάρκα.Για να κλείσουμε για όσους κοπτονται για την ΔΕΗ να ενημερώσουμε ότι πληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις προς τον Δήμο και τις δημόσιες υπηρεσίες. Όποιος θέλει επώνυμα να πει την γνώμη του είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε.

        • Πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ στα καινούργια οικόπεδα μας ηρεμηστε λίγο που νομίζετε ότι ζούμε εις βάρος άλλων έλεος , μάθετε πρώτα τι κ πως κ μετά να έχετε άποψη. Κ όχι δν θα αφήσουμε τα σπίτια μας μέχρι να γίνουν οι υποδομές εφόσον πληρώνουμε ρεύματα,νερά, ΕΝΦΙΑ, εφορίες κκκκκκκ.

  • Πηραν ενα φορτηγο λεφτα και μου μενουν στα παλιοσπιτα και καινε σομπες ενω στα 14 χιλιομετρα διξια και αριστερα υπαρχει τηλεθερμανση. Για να μην πιασουμε το θεμα σε ποιον ανηκει ο οικοσμος και οτι επρεπε να γκρεμιστει χθες. . Ο ορισμος της μιζεριας.

    • Κάποια άτομα που ίσως έχουν άγνοια το τι συνέβη με το θέμα της ποντοκωμης οικόπεδα καλώδια υπερ υψηλής τάσης ΥΠΟΔΟΜΕΣ που δεν γίναν πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΗΡΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΉΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ 150% ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΜΕ .ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ. ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΟΙΑ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΟΥ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.