Παράπονα αναγνώστριας στο kozan.gr: “Μονίμως πρόβλημα με τα διάφορα παράνομα παρκαρίσματα έξω από το 8ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης”

19 Φεβρουαρίου 2024
13:44

 

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να αναδείξετε ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει μονίμως στο 8 δημοτικό σχολείο. Κάποιοι παρκάρουν  όπου γουστάρουν και δεν τους νοιάζει αν εμποδίζουν. Θα ήθελα να κάνετε μια αναφορά μπας και συμμορφωθούν όλοι αυτοί.

 

9 σχόλια

  • Έχετε απόλυτο δίκιο. Συνεχώς γονέας/γονείς που περιμένουν να πάρουν τα παιδιά τους, παρκάρουν πάνω στη διάβαση!!!!!! Ναι, πάνω στη διάβαση, που είναι ακριβώς στην είσοδο του σταδίου με το σχολείο…..!!!!(και όχι μόνο εκεί). Εκεί τους βολεύει εκεί σταματάνε……. Και εννοείται πως όλη η μεριά του δρόμου έχει σταθμευμένα αυτοκίνητα Άρα;;;; Από πού θα περάσουν τα παιδιά;;;;;;; Δίνουμε το καλό παράδειγμα εμείς οι γονείς……!!!!! Αλλά, τί να τους πεις τώρα;;;;;;;

  • Μονιμως προβλημα υπαρχει. Πολλοι οδηγοι σταματανε και στις διαβασεις, προκυμμενου να περιμενουν το παιδι τους. Εμποδιζοντας ετσι τηη ασφαλη διελευση των πεζων (μαθητων, γονιων, ή αλλων). Ζητημα παιδειας ολα. Αρκει να κανουμε τη δουλεια μας. 🙁

  • Αν ηταν να περασει το δικο του παιδι στην ιδια κατασταση θα εβριζε!!!Ελληναρας α`κατηγοριας.Γιατι μουντζουρωνετε την πινακιδα;αφηστετην να τους κραζουμε.

  • Μα δεν τον νοιάζουν τα παιδιά γενικά και αόριστα…..τον νοιάζει μόνο το δικό του και πάνω από όλα η βόλεψη του….τι θέλετε τώρα, να περπατήσει 32 μ. πήγαινε -ελα???
    Κλασική περίπτωση Νεοέλληνα

  • Και τι με αυτό; Υπάρχει άνθρωπος στην Κοζάνη της τοπικής αυτοδιοίκησης ή και γενικά της Ελλάδος που μπορεί να σου λύσει τέτοια ζητήματα;;;; Άστο δε νομίζω!!! Ίσως σε άλλη ζωή!!

  • Τα ίδια συμβαίνουν και στο 11ο δημοτικό σχολείο όπου πρωί κ μεσημέρι δεν μπορείς να περάσεις. Παρκάρουν οι γονείς όπου ναναι κ φεύγουν να πάρουν τα παιδιά τους. Ούτε τους νοιάζει αν δημιουργούν πρόβλημα. Τον εαυτουλη τους μόνο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.