kozan.gr: “Όχι” του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού στο αίτημα διαγραφής ποσών (27.344 ευρώ) που έχουν βεβαιωθεί, στον πρώην Δήμαρχο Α. Κοσματόπουλου, από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, ως αξία κατανάλωσης νερού από το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού Βελβεντού (Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2024
00:05

“Όχι” του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 19/2, στο αίτημα διαγραφής ποσών που έχουν βεβαιωθεί, στον πρώην Δήμαρχο Α. Κοσματόπουλου, από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, ως αξία κατανάλωσης νερού από το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού Βελβεντού. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξεως των 27.344 ευρώ το οποίο αμφισβητεί ο πρώην Δήμαρχος ότι χρησιμοποίησε στο κτήμα του, καθώς όπως είπε αυτή η κατανάλωση θα ήταν σαν είχε χρησιμοποιήσει το νερό από δύο “Αλιάκμονες”. Δείτε την τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Α. Κοσματόπουλου τα επιχειρήματα του οποίου δεν έπεισαν.

 

4 σχόλια

  • Καντε τον πολλαπλασιασμο 40χρονια Χ το νερο καθε χρονιας……αν ειχε πληρωσει θα φαινότανε στα αρχεια του δημου η εστω θα έφερνεια αποδειξη. Ο Σωρρας πάντως εχει δις ευρω και μπορει να ξοφλησει.
    Υγ. Ο γιατρος ηταν και απο τα ικανα και αξια στελεχη του ψηφοδελτιου Κασαπιδη?

  • Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.
    Αυτός ο άνθρωπος ευεργέτησε όλο το Βελβεντό και όχι μόνο, πρόσφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες, χωρις διάκριση επί 24 ωρου βάσεως, τις περισσότερες φορές χωρίς χρήματα.
    Που είναι ένας να τον υπερασπιστεί;
    Είναι δυνατόν να ξόδεψε τόσο νερό, το κτήμα του είναι δίπλα στη λίμνη από εκεί ποτίζει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι