kozan.gr: Mε αιχμές κι υπονοούμενα, συγκροτήθηκε σε σώμα, το πρωί της Τρίτης 20/2,  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας – Nέος Πρόεδρος ο  Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου (Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2024
12:08
Κανένα σχόλιο

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα, το πρωί της Τρίτης 20/2,  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Nέος Πρόεδρος αναδείχτηκε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου με ψήφους 12   έναντι 9 που έλαβε ο Δήμαρχος Βοιου Χ. Ζευκλής

Πριν την ψηφοφορία προηγήθηκαν οι τοποθετήσεις των δύο διεκδικητών της Προεδρίας, του Δημάρχου Βοιου Χρήστου Ζευκλή και του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, στις οποίες υπήρχαν κάποιες μομφές κι υπονοούμενα όπως περιγράφονται παρακάτω:

Χ. Ζευκλής: “Το όργανο της ΠΕΔ την περασμένη τετραετία δεν στάθηκε στο ύψος του και δεν βοήθησε τους δήμους”

Π. Κεπαπτσόγλου: “Σε καμιά περίπτωση σαν Αντιπρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης δε θα μπορούσα να δεχτώ τέτοιου είδους μομφές. Η ΠΕΔ είναι συνδικαλιστικό όργανο και δεν ασκεί πολιτικές”.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.