kozan.gr: Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Κοζάνης Γιώργος Χριστοφορίδης, στην Περιφερειακή σύσκεψη Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Νομαρχιακών Τμημάτων ΑΔΕΔΥ, για το το επίδομα προβληματικής περιοχής που δε λαμβάνουν σε Κοζάνη & Πτολεμαίδα (Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2024
11:39
Περιφερειακή σύσκεψη Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Νομαρχιακών Τμημάτων ΑΔΕΔΥ της Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα την ακρίβεια, τους μισθούς αλλά και την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης στις 28 Φλεβάρη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20/2 στην Καστοριά. Παίρνοντας το λόγο,  ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Κοζάνης Γιώργος Χριστοφορίδης αναφέρθηκε στο πλαίσιο διεκδίκησης το επίδομα προβληματικής περιοχής κάτι που στήριξαν κι αλλά συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής αλλά και το κλιμάκιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ

5 σχόλια

  • Ο νομός μας έχει εισέλθει, εδώ και πολύ καιρό, σε τροχιά επιβαλλόμενης παρακμής και ολικής ισοπέδωσης. Βιώνουμε μια εφιαλτική πραγματικότητα την οποία δυστυχώς πολλοί άνθρωποι έχουν αποδεχθεί σαν φυσική τάξη, διαιωνίζοντας με την αδράνειά τους την σήψη του σύγχρονου κόσμου. Ορισμένοι από το ανήσυχο κομμάτι των ανθρώπων, το οποίο δεν έχει ενταχθεί στις ορδές των αποχαυνωμένων μαζανθρώπων, αναζητούν τρόπους και ανθρώπους θεσμικούς να καταθέσουν συμβατή και εφικτή πρόταση που θα ανατρέψει αυτή την πορεία και να δώσουν στον νομό μια διέξοδο ελπίδας. Και κάτι τέτοιο δεν καταθέσατε προσωπικά στο περιφερειακό συμβούλιο κ. Χριστοφορίδη. Τα υπόλοιπα είναι όλα για το θεαθήναι και για προβολή…

  • Να ρωτήσω οι συνδικαλιστές πηγαίνουν καθόλου για δουλειά ή επειδή είναι συνδικαλιστές έχουν ελευθέρας…..αλλά το μηνιάτικο να πέφτει…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι