Απάντηση του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Στάθη Κωνσταντινίδη για τη δήθεν μη πρόσκληση στην εκδήλωσή του, του Περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη: “O τελευταίος επιβεβαίωσε ότι πράγματι η πρόσκληση στάλθηκε κανονικά και απέδωσε σε αβλεψία τη δήλωσή του, σε τοπικό τηλεοπτικό μέσο, ότι δεν προσκλήθηκε”

20 Φεβρουαρίου 2024
15:24

 

 

Απαντώντας σε δημοσιεύματα για τη δήθεν μη πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, από τον Βουλευτή και Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, στην κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, το Γραφείο του κ. Κωνσταντινίδη διευκρινίζει τα εξής:

“Η πρόσκληση στον κ. Αμανατίδη για την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του πολιτικού μας γραφείου στάλθηκε κανονικά στις 13 Φεβρουαρίου 2024, στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δόθηκε από το γραφείο του κ. Περιφερειάρχη την αμέσως προηγούμενη ημέρα.

Στη σημερινή επικοινωνία του κ. Υφυπουργού με τον κ. Αμανατίδη, ο τελευταίος επιβεβαίωσε ότι πράγματι η πρόσκληση στάλθηκε κανονικά και απέδωσε σε αβλεψία τη δήλωσή του, σε τοπικό τηλεοπτικό μέσο, ότι δεν προσκλήθηκε.

Συμβαίνουν αυτά. Συνεχίζουμε με τα σημαντικά”.

 

Με τιμή

Ευστάθιος  Κωνσταντινίδης,

Υφυπουργός Εσωτερικών,

αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης,

Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

31 σχόλια

  • Καλά θα κάνετε όντως να “συνεχίζετε με τα σημαντικά” όπως λέτε και όχι να απαντάτε σε κάθε τι λέγεται από ανθρώπους που πιθανώς να μη συμπαθείτε. Δεν παίζετε σε σαπουνόπερα.

    • αποκαθιστά την αλήθεια, την οποία θέλουμε να ακούσουμε για να βγάλουμε συμπεράσματα. Το ποιος συμπαθεί η αντιπαθεί ποιον το καταλάβαμε πολύ καλά.

  • Οφείλεις να βγεις και να το διαψεύσεις κ.Αμανατίδη. όχι μόνο να δημιουργείς ψεύτικες εντυπώσεις. Με τον τρόπο σου συνεχίζεις τον διχασμό του χώρου της Νέας Δημοκρατίας..

  • Κανείς δεν ασχολείται με το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης είχε το σθένος να παραδεχθεί το ότι δεν το είδε?
    Φέρνετε τον κατακλυσμό για κάτι που πραγματικά είναι ασήμαντο.

    • θα είχε πραγματικό σθένος αν παραδεχόταν ότι δεν ήθελε να πάει ή δεν τον άφησαν να πάει. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

  • Στάθη καλά έκανες και το ξεκαθάρισες γιατι τον πιστέψαμε όλοι και τωρα περιμένουμε να βγει δημόσια να το διαψεύσει.

  • Θέλει θάρρος να πεις την αλήθεια κ. Αμανατίδη…αλήθεια οι Αντιπεριφερειάρχες ούτε αυτοί την πρόσεξαν? Αβλεψία από όλους τους? Κρίμα…

  • Αφήστε της πίτες και πιάστε δουλειά σε λίγο δεν θα μείνει άνθρωπος στην Κοζάνη φέρτε τραίνο. κοιτάξτε το χάλι του αεροδρομίου.πληρωστε γιατρούς και άλλα ασωτα

  • Ετσι λειτουργεί το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη μέσω του Υφυπουργού του στέλνει ένα email και καθάρισε …Τώρα αν ο άλλος το πήρε δεν το πήρε λύθηκε το θέμα δεν λύθηκε αυτό είναι αλλουνού πάπα ευαγγέλιο… Υπαρχουν και τα τηλεφωνα επιβεβαίωσης για οσους ξερουν απο σωστες διαδικασίες….Οι yes men σε όλα τα νομοσχέδια ας περιμένουν τις ευρωεκλογές σας ετοιμαζουμε γερή πλάκα…
    Έτσι λύνουν και την απολιγνιτοποιηση….με email από μακρυά….
    Ο Αμανατίδης σας πείραξε…Πες πως ήθελες τον Κασαπίδη δίπλα σου που σε έβγαλε πρώτο βουλευτή και αυτά άλλου … Όλοι γνωρίζουν…

    • Εσυ φιλε δεν ξερεις απο διαδικασίες. Τα γραπτά μένουν , οπωs είναι τα email. Αν λέει ο Αμανατιδης ότι δεν είδε το email που είναι γραπτό , φαντάσου τι θα έλεγε αν γινόταν μόνο τηλέφωνο. Άντε να αποδείξεις ότι τον πήρες.
      Απαράδεκτος και ψεύτης ο Περιφερειάρχης .

    • Εσύ τι ήθελες, να στείλει fax ή ταχυδρομικό περιστέρι; Αν δε μπορεί να διαβάσει ένα e-mail εν έτει 2024, πως θα οδηγήσει την περιφέρεια στην ανάπτυξη;

      • Ούτε να διαβάζετε ξέρετε….Όταν θες να εισαι σοβαρός και κυρίως Υφυπουργός οταν προσκαλεις ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ γίνεται επιβεβαίωση αποστολης μέσω τηλεφώνικης Επικοινωνίας…. Την πάστα του υφυπουργού την είδαμε στις εκλογές….Ξερουμε καλα τα τερτίπια του αν αυτού ιδιαίτερου του υφυπουργού…

  • Μάλιστα, τώρα μάλιστα.
    Αυτά είναι ζητήματα που αφορούν τους πολίτες του νομού Κοζάνης ειδικότερα και της δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.
    Δηλώσεις, απαντήσεις και σχόλια για ένα τόσο σοβαρό (!) θέμα.
    Πριν μερικές ημέρες, βγήκε επίσημα, από το βήμα της Βουλής, ο αρμόδιος υπουργός για θέματα σιδηροδρόμου και είπε ορθά κοφτά, σιδηροδρόμο για την περιοχή ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ 2044.
    Είδε κανείς τους τοπικούς βουλευτές να αντιδρούν; μια ανακοίνωση, έστω, για τα προσχήματα.
    ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Έχει εξήγηση βέβαια.
    Δεν έχουμε ανάγκη τον σιδηρόδρομο για τον ερχομό επενδύσεων στην περιοχή αφού έχουμε λιμάνι!!!!!
    Ζούμε την εποχή της δεκαετίας του 1960 όπου οι Έλληνες μετανάστευαν προς αναζήτηση εργασίας.
    Η περιοχή μαραζώνει οικονομικά και πληθυσμιακά και εμείς ασχολούμαστε με την πίτα του υπουργού και εάν το ήξερε ή όχι ο περιφεριάρχης.
    Καλά μας κάνουν λοιπόν.
    Τέτοιο κοπάδι, Τέτοιος τσοπάνης.

  • Ζουν στον μικρόκοσμο των ατσαλάκωτων κοστουμιών όπου τίποτα από όσα βιώνουν οι πολίτες, οι αγρότες οι μικροεπιχειρηματίες, οι νέοι, δεν τους αγγίζει. Ανεξοδες φανφάρες, λαϊκισμοί, φωτογραφίες ιλουστρασιον αφελή δελτία τύπου και κανείς τους δεν κινεί γη και ουρανό να γίνουν υποδομές, να έρθουν επενδύσεις, να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους, να μη γίνει η Δυτική Μακεδονία η πιο παρακμιακή περιφέρεια στην Ελλάδα. Κι εμείς όλοι παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με πικροχολα σχόλια και κουτσομπολιά που τίποτα δεν μας προσφέρουν ως κοινωνία.

  • δεν μας ενδιαφερουν οι κουτσομπολιστικες τριβες που εχετε με τους ομοιδεατες σας και τους παροικουντες εν την πολη ταυτη!

    ειστε εκτος πραγματικοτητας και σχολειστε με μικροτητες!

  • Ο περιφερειάρχης μας σήκωσε τα μανίκια και δουλεύει δεν ασχολείται με πίτες και αρώματα φωτογραφίες και λεζάντες.

  • Βρε πονηροί, γιατί δεν γράφατε ότι αυτά είναι ανούσια όταν ο Αμανατίδης δήλωνε στην τηλεόραση ότι δεν τον κάλεσε ο Κωνσταντινίδης και τα γράφετε τώρα που πιάστηκε και δεν έχει και το θάρρος να βγει και να το διορθώσει ;

  • Το αξιολύπητο δεν είναι ότι δεν πήγε, στο κάτω κάτω δικαίωμα του είναι, το μεμπτό είναι ότι ο Περιφερειάρχης είπε ψέματα και μάλιστα για ένα, πράγματι, όχι και τόσο σοβαρό θέμα!
    Και η απορία είναι: αν λέει ψέματα για απλά πραγματάκια, καταλαβαίνετε τι παραμύθι θα πέσει στα σοβαρά….!

  • Τα σημαντικα που εχεις να ασχοληθεις ειναι μονο τα ρουσφετακια παυλα βολεματα στην σεκιουριτι που εκανες σε μερικους αυλικους ψηφοφορους σου. Γιατι απο πολιτικη μηδεν εις το πηλικον!
    Αλλο η πολιτικη..κι αλλο η προπαγανδα των τρολ του γραφειου!
    Αντε για κανα ταξιδακι και καμια σελφι ξερεις εσυ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι